10 consecinţe ale iluminatului special de Paşte

Primariţa capitalei, madam Firea, a anunţat că, de Paşte, vrea să umple oraşul cu luminiţe. Toată treaba va costa cam 175 000 de euro. Iată câteva consecinţe:

Deşi pe perioada iluminatului de Paşte, în spitale va apărea o nouă şpagă, şpaga pentru un pat la geam, bolnavii care stau câte doi în pat vor fi mai fericiţi ca oricând privind luminiţele înşirate pe străzi.

Panseluţele de 300 milioane de euro puse de primăria sectorului 1 vor fi, în sfârşit, puse în valoare şi noaptea.

Admirând luminiţele, călătorilor care zgribulesc în staţii le va fi mai uşor să aştepte autobuzul o jumătate de oră.

Când plouă şi se înfundă toate canalele din oraş, totul arată idilic cu luminiţele reflectate în bălţile alea împuţite.

Pe străzile care nu au fost niciodată luminate va fi, în sfârşit, lumină. Sub formă de ouă, de iepure şi iepure cu ouă. Dar va fi!

Cei care-şi plimbă câinii se vor uita mult, dar mult mai atent în jur să nu fie văzuţi la lumina decoraţiunilor de Paşte când trec mai departe fără să strângă rahatul produs de câine.

Staţia de metrou Drumul Taberei îşi va amâna anume deschiderea pentru ca oamenii să circule la suprafaţă, unde sunt luminiţele.

În săptămâna de după apariţia luminiţelor, bordurile vor fi înlocuite cu unele fosforescente în formă de iepure, ouă şi iepure cu ouă.

Va scădea semnificativ numărul şoferilor care-şi rup maşinile în gropi pentru că, mulţumită luminiţelor, le vor vedea mai bine şi le vor ocoli.

În noaptea de Înviere, oamenii se vor strânge în Piaţa Universităţii să vadă luminiţele şi vor cânta Hristos s-a luminat!, iar Sfanta Lumina va veni nu de la Ierusalim, ci de la priza primăriei.

bunny-lights-777x437

4 comentarii

 1. Tokarev_TT spune:

  Madam,păreai inteligentă,ce ai păţit ? Ceva pişcoturi de la USR,PNL,SRI,etc. ?

 2. gigi spune:

  de unde? de la priza primaritei?

 3. maxutz spune:

  … vrei sa spui priza primaritei! 🙂

 4. radar spune:

  Buna Ziua!
  V-am pastrat „pe bara” (adica steluta), dar … nu mi-ati dat ocazia sa (mai) am ce citi, respectiv si ce comenta! Este insa timpul d.vs de care dispuneti (ori – ca si mine – aveti probleme cu PC-ul).
  Desigur, OF-urile noastre se materializeaza SI IN postari de blog, ca aceasta „10 consecinte …”, a carei lectura mie mi-a placut.
  Astept si alte materiale pe care sa le prezentati la fel de tumultos, ori mai ponderat. Fiecare … AVEM ce spune, pe teme diverse, deci: sa profitam A SPUNE!
  ~
  Cornelius, 🙂
  PS: nu pot introduce diacritice (copy/paste nu-mi este permis)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.