10 consecințe ale numirii lui Andrei Baciu în postul de ministru al sănătății

Pereții sălilor de ședințe din Palatul Victoria vor fi acoperiți cu oglinzi.

Bufetul va fi desființat și, în locul lui, va fi amenajată o sală de fitness.

La următoarele proteste de stradă care vor cere demisia guvernului, vor ieși în stradă doar bărbații și nici măcar ăia toți, ci doar cei pe care nu i-au încuiat nevestele în casă.

Încântați de veste, striperii  de la Taboo Boys se pregătesc să intre și ei în politică.

În fiecare cabinet, salon și sală de operații, va sta pe perete la loc de cinste un  tablou al ministrului Sănătății.

În vară, vor fi optzeci  de fete pe loc la facultatea de medicină.

Cătălin Botezatu va lansa o nouă linie de lenjerie masculină pentru cei care lucrează în spitale.

Pentru că e mult mai greu să ascunzi un plic cu bani în chiloți, doamna Kovesi a anunțat că îl susține pe noul ministru și propune ca, de mâine, toți medicii să vină în boxeri la muncă.

Producătorii trilogiei de mare succes, Twilight, au anunțat că refilmează toate scenele cu noul ministru al sănătății în rolul lui Edward Cullen.

În timp ce femeile care lucrează la Palatul Victoria sunt foarte fericite de alegere, bărbații sunt profund nemulțumiți și vor un alt ministru la învățământ- un îngeraș de la Victoria Secret.

12239585_1004594479584176_134403702277620824_n

 

3 comentarii

 1. Diana Busteaga spune:

  ok, am doar 17 ani si poate ca nu inteleg politica foarte bine dar in seara asta am avut o mica „disputa” cu tata pe tema acestui nou ministru. el spune ca e indecent si prea tanar.. eu, pentru ca am fost invatata sa privesc dincolo de aparente spun ca e o prostie.. de ce nu poate sa fie un ministru bun? pentru ca arata bine? pentru ca a fost model? si ce? in secolul XXI inca mai exista gandirea asta.. de cand daca arati bine nu poti sa fii si destept? da, omul si-a expus 6pack-ul candva.. inteleg de ce nu sunteti de-acord..in romania e la moda sa ai burta ca politician ..creierul se masoara in burta ce pot sa spun.

  • adela spune:

   pentru ca nu are experienta? pentru ca e inca rezident? fa un exercitiu de imaginatie si incearca sa vizualizezi cum ii da raportul doctorul Dan Enache? sau dr. Streinu-Cercel?

 2. Elena spune:

  Inca nu imi dau seama cum a fost facuta aceasta alegere, nu m-am informat nici suficient de bine cu privire la comportamentul lui Andrei Baciu. Adica nu stiu ce ar putea face intr-un astfel de post sau cat de bine pregatit este, insa consider ca ne ghidam prea mult dupa aparente. Daca o persoana arata fizic intr-un fel, nu inseamna ca nu poate sa faca un lucru bun/rau(in functie de caz, diferit de aspect).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.