10 consecințe ale faptului că o nevăstuică a mușcat un vasluian de penis

O nevăstuică mică și simpatică a mușcat de penis un vasluian.

Ca urmare a acestei întâmplări, mai multe pet-shop-uri din Moldova s-au confruntat cu o cerere nemaivăzută de nevăstuici-antiviol.

În cafenelele de pe Dorobanți, ultima modă nu mai e să plimbi chihuahua în poșetă, ci nevăstuica în chiloți.

Ca urmare, o linie de lenjerie intimă pentru femei va scoate pe piață un model prevăzut cu un buzunar în care să poată sta comod o nevăstuică de mărime medie.

În timpul ăsta, Botezatu lucrează deja la un model de chiloți bărbătești cu protecție anti-nevăstuică.

Pe internet circulă un film sado-maso numit Nevăstuica feroce.

Mai multe organizații pentru drepturile animalelor cer ca toți vasluienii să fie obligați să aibă analizele la zi și să facă un duș înainte să urineze în tufișuri ca să nu facă nevăstuicile vreo toxiinfecție.

Un popă ce susține că nevăstuica asta nu e o doar o nevăstuică, ci e începutul unei pedepse divine ce va lovi curând Vasluiul ca urmare a păcatelor locuitorilor a strans deja în jurul său câteva mii de adepți.

Un vasluian a cerut ajutorul poliției după ce, prins în timp ce fura alocația copiilor, a fost alergat de nevastă prin toată curtea și amenințat cu o nevăstuică flămândă.

Un urmaș al lui Bram Stoker lucrează la continuarea romanului Dracula în care vampirul nu se mai transformă într-un liliac, ci într-o nevăstuică.

Iulia Albu a făcut o delicioasă supă de găină și de acum încolo va veni în emisiuni cu o nevăstuică.

Confruntată de curând cu un val uriaș de agresiuni sexuale, Germania a cerut României să-i acorde de urgență un ajutor constând în zece mii de nevăstuici de prăsilă.

cdsdx

Un comentariu

  1. Redoo spune:

    Eu sunt crescut la tara, din fericire nu in Vaslui si in copilarie, circula legenda ca nevastuica „sare la oua” dar vasluiul ne-a demonstrat ca nu este legenda.Sau poate este si vasluianul nostru a avut chef de un sex oral cu nevastuica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.