Direcţia de taxe şi impozite, cel mai cool escape room din oraş

Cu o taxă sau o regularizare suntem cu toţii datori. Statul, drăguţul de el, ştie asta şi ca să venim în fiecare an cu inima tresăltând de bucurie să achităm cele cuvenite, a creat pentru noi cele mai cool escape rooms din capitală şi bănuiesc eu, nu numai.

Şi pentru că să plăteşti din papuci, online, ca în secolul 21, ar fi fost ingrozitor de plat şi de plictisitor, întru entertainingul nostru au fost create ghişee speciale de la care să iei bon pentru alte ghişee şi ghişee la care ţi se comunică suma pe care o ai de plată, deşi ai primit prin poştă decizia de impozitare acum 3 luni.

Eu sunt o fire optimistă şi pozitivă, toată lumea ştie asta, de aceea cred că întotdeauna e loc pentru mai bine. Las aici câteva idei care pot face din orice sediu de taxe şi impozite un escape room mai bun pentru noi, prostimea contribuabilii:

– happy hour- o oră pe zi, fără să ştim niciodată când anume, să se închidă toate ghişeele

– ghiceşte ghişeul- joc interactiv în care ţi se propune să ghiceşti ce vei primi la fiecare ghişeu

– blind paying- activare antrenantă care te ajută să-ţi foloseşti toate simţurile când plăteşti o taxă. Poate avea loc noaptea, la orice oră, cu toate luminile din secţie stinse , iar tu va trebui să pipăi şi să asculţi atent ca să plăteşti ce ai de plătit la ghişeul corect.

– harta comorilor- la intrarea în sediu, vei primi o hartă a ghişeelor codată de specialiştii de la MI5

– jolly joker- un ghişeu surpriză la care tot ce primeşti după multe ore de stat la cozi este faţa unei funcţionare care-ţi spune să vii mâine. Oh, wait…

fvd

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.