E ziua ta, mămico, în dar m-am făcut praf şi muci

În fiecare an, de 8 Martie, circulaţia se blochează sub asaltul cohortelor de femei care se duc să bea „ca băieţii”. În orice cârciumă ai intra, chiar şi în cea mai pârlită, aia de cartier în care se pilesc drojdierii încă de la nouă dimineaţa, batalioane de femei sărbătoresc ziua mamei. Concentraţia de estrogen e atât de mare că dacă ar intra, si Chuck Norris ar menstrua instantaneu. E ziua mamei, ziua aia în care toată suflarea feminină simte că trebuie să recupereze tot ce n-a făcut un an întreg. Drept urmare, femeile crapă-n ele bomboane, torturi şi ciocolate, în ciuda tuturor dietelor şi a tuturor cântarelor de pe lumea asta.

Nişte viitoare mame mai serioase la vreo 20 de ani şi un pic sunt bete muci încă de la ora 8. Se antrenează în club pentru nopţile nedormite ce vor urma cândva când viitorii lor copii le vor întinde balele pe piept la patru dimineaţa, când le vor da dinţii. În aşteptarea celebrului cântec „E ziua ta mămico, în dar ţi-am adus inima”, femeile primesc în dar un lap dance de la cei mai fierbinţi stripperi din oraş. E momentul în care ele învaţă să ia temperatura copilului cu buzele pe fruntea lui. Hmm. Whatever. Cu buzele. Şi să schimbe pamperşi. Mă rog, primul pas. Să le dea jos pantalonii.

Deşi nu au încă nici măcar în gând să facă un copil, se pregătesc intens pentru temele la matematică de peste ani. alooo, băiatu,radical din 5 cosmopolitan plus patru prosecco la puterea 7 sex on the beach, câte băuturi fac?

Câte una mai îndrăzneaţă răspunde chemării guturale a unui mascul care se unduieşte pe scenă în chiloţi cu paiete şi intră în jocul lui, spre amuzamentul sau invidia suratelor. Stă lipită de scaun, pe scenă, ca şi cînd ar fi la destins şi se strâmbă îngrozitor de câte ori stripperul îşi freacă fundul bombat de faţa ei. În momente ca astea, orice om normal la cap şi-ar pune nişte întrebări fireşti precum oare nu m-am spălat suficient? Oare am mâncat prea multă fasole la prânz?

Dar stripperul e profesionist, nu aşa, un cordit care-şi dă chiloţii jos în faţa femeilor. De aceea el ştie că ea nu se strâmbă, ci se antrenează pentru momentul în care, peste ani, viitorul ei copil va umple pamperşii. Pentru că, până la urmă, e ziua mamei. De ieri, de azi şi, mai ales, de mâine.

acefszdx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.