Femeia care a crezut că mascaţii DIICOT sunt stripperi a mai greşit şi altă dată

O femeie din satul Cărpiniş, județul Brașov, a crezut că mascaţii de la DIICOT veniţi cu mandat de percheziţie sunt stripperi. Dincolo de nota umoristică a acestei ştiri care ne-a făcut pe toţi să râdem cu poftă, există, însă, o poveste pe cât de tristă, pe atât de adevărată. În tinereţe, o aşa zisă prietenă, i-a promis că, de ziua ei, îi trimite la uşă o trupă de stripperi adevăraţi, dar nu s-a ţinut de cuvânt, neştiind ca asta o va marca pe viaţă pe biata femeie.

De atunci, de câte ori sună cineva la poartă, femeia crede că e o trupă de stripperi. Când a venit popa cu botezul, femeia a sărit să-i îndese bani în pantaloni dascălului şi a strigat la popă că lui nu-i dă niciun ban dacă nu-şi dă sutana jos.

Poştaşul satului povesteşte că, de fiecare dată când trebuie să-i dea pensia, este obligat să danseze în faţa ei şi să-i bage banii în sutien bancnotă cu bancnotă. Noroc că a fost cadru didactic şi nu are pensia foarte mare.

De Anul Nou, de exemplu, a fost ferm convinsă că urătorii veniţi cu Pluguşorul şi cu capra sunt staruri porno venite să filmeze o scenă de BDSM cu bice şi măşti şi le-a cerut autografe pe sâni.

matt-mcgorry-sexy-stripper-college-humor-04

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.