Adevărul despre sarcina Valentinei Pelinel

Bunicii mei aveau la țară o cățea. Nu o castraseră, ca pe vremea lor se castrau doar purceii, dar nici nu voiau să-i umple de pui, așa că o țineau închisă în curte, să latre la popă și la hoți. Toate bune până când cățeaua a început să se îngrașe. La scurt timp, și-au dat seama că e borțoasă, așa ca bunicul a început ancheta în bătătură. Cine a scăpat-o din curte și când? Și cum de a intrat la loc și a închis și poarta după ea?

În fine, cățeaua a făcut trei pui, unul a murit, iar pe ceilalți doi i-a măritat bunică-miu prin vecini. Ca să nu mai pățească așa pocinog, s-au luat măsuri contraceptive extreme. S-a pus cățeaua în lanț, mai precis, ca să fim siguri că nu mai poate ieși din curte și toată lumea a răsuflat ușurată.

După un timp, poc, iar a început cățeaua să se rotunjească. Cum ipoteza fecundării cu sfantul duh câinesc nu a fost luată în seamă, fertilizarea în vitro nu fusese inventată iar lanțul era atât de bine legat că nu-l puteai tăia nici cu flexul, după ce a mai făcut încă o tură de căței, am ridicat cu toții din umeri ca în fața unei minuni și măgăreața a picat tot pe bunicul. Așa că, după s-a plimbat cu ei în sân trei comune în sus și trei în jos ca să-i dea de s-au făcut toți verii de a cinșpea cu un pui de câine de la Laica noastră, s-a pus la pândă să vadă cum rămâne aia borțoasă așa legată.

Misterul a fost dezlegat curând. Gardul avea o gaură cât o palmă pe care nu o reparase nimeni. Cățeaua nu încăpea să treacă toată prin gaură, dar fundul ei încăpea la fix. Așa că, de câte ori intra în călduri, se punea Laica noastră cu fundul la gaură și aia era.

Cred că au și ăstia la gardul pușcăriei o gaură din asta și așa a rămas Pelinel borțoasă.
dvc

5 comentarii

 1. Practic, a fost un semn de evoluție pentru specia canină. Și anume, ăla era primul mascul câine care a futu* din picioare. Altfel nu-mi explic.

 2. andrey spune:

  vad ca trustul antena o sustine pe cretina asta de pelinel.bai frate ea a facut un copil cu un om deja casatorit,multi zic ca si alina borcea a fost curva o fi fost dar borcea a facut pasul.cum sa faci copil cu un om deja casatorit care a avut o nunta imensa televizata?cum sa mai iesi si la tv sa declari asta?

 3. Hercule spune:

  „Becali Spune” 🙂

  … cu Pelinel :

  http://m.wowbiz.ro/article/171791

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.