Am văzut un film românesc și era să mor

Intr-un top facut anul asta, romanii sunt mai nefericiti chiar decat moldovenii, albanezii, libienii si pakistanezii. Și nu e de mirare asta și am să vă spun și de ce.

Zilele trecute câștigasem la LOTO un milion de euro și o mătușă bogată pe care n-o văzusem în viața mea, dar exista, a sucombat brusc, lăsându-mi incă vreo zece milioane de dolari. Scenariul scris de mine fusese cumpărat de un mare mahăr, producător la Hollywood și în filmul meu urma să joace  chiar Leonardo di Caprio.

Și cum primisem o invitație chiar de la marele actor să stăm bot în bot și să vorbim despre scenariu, m-am urcat mintenaș în avion. Și cum stăteam eu așa pe yachtul lui Leo cu o șampanie de jdemii de euro sticla în nas și vorbeam discuții, mă mănâncă în dos să-i propun să vedem împreună un film românesc. De, patrioata din mine nu avea astâmpăr.

Și cum stăteam eu așa peste urechi de fericită,  zic să îi pun un film premiat, să nu fac cinematografia românească de râs. Și ce credeți că am ales? Am ales Eu când vreau să fluier, fluier. Well, când s-a terminat filmul, eu căutam prin yacht un cuțit să-mi tai venele în lung, iar Leonardo își sunase psihologul și trimisese deja elicopterul după el pentru o ședință de urgență.

Și cum plângeam eu așa cu sughițuri, Leo întreabă: N-ai și tu un film mai vesel, să ne treacă? Dar bun.

Well, Leonardo, stai să mă gândesc. 4 luni, trei săptămâni și 2 zile, nope. Și nici nu e ceva nemaivăzut, inainte de 89, aproape toate femeile din jurul meu jucaseră în filmul ăsta. Poziția copilului? întreabă el plin de speranță. Nope, Leo, eu trăiesc poziția copilului de douăjdeșiceva de ani, deci nu, mulțumesc.

Am auzit de un film românesc bun, După dealuri îi zice, spune el.

Right, hai mai bine să ne uităm la Paranormal Activity că am chef  de o comedie.

erdf

 

3 comentarii

 1. Potasiu spune:

  Nuntă Mută (2008) m-a făcut mai mult decât să zâmbesc !

 2. mihai brad spune:

  bai
  am zis ca nu te mai rasfoiesc, dar iata ma
  (periam un profil de fb al unei tipe care numa’ likeuri stie inspre tine)
  mmmm
  sorry pt primul coment
  tu ai umor, drace
  inclusiv textul cu mascul vs pisoi sau invers mi se pare acum superfunny
  sarumana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.