Bărbaţii pe înţelesul tuturor-partea a doua

Continui clasificarea domnilor întru mai buna noastră înţelegere, clasificare începută aici aici

-bărbaţii Bloody Marry-aşa cum sucul de roşii înduce în eroare iar tulpina de ţelină înfiptă-n pahar nu face decât să întărească impresia că bei ceva sănătos ce poate fi consumat fără priviri dezaprobatoare chiar şi la micul dejun, aşa şi acest tip de bărbaţi sunt perfecţi dacă îţi pasă atât de tare de părerea celor din jur. Par cuminţi, liniştiţi, de casă, chiar plictisitori, dar numai tu ştii cât de bine te face să te simţi.

– bărbaţii Sex on the Beach- sună bine, arată bine, dar numai gura e de ei. Sunt, precum celebrul cocktail. slabi, dulcegi şi se termină consumă foarte repede.

-bărbaţii Suc de ţelină cu spanac. Sunt buni, nu-ţi fac rău ba, dimpotrivă, doar bine. Au atât de multe calităţi că mi-ar lua juma de oră doar să le enumăr dar, la naiba, cine ar vrea aşa ceva în locul unui pahar de Prosecco?

– Bărbaţii Prosecco- sunt delicioşi, spumoşi, simpatici şi cu simţul umorului. Problema cu ei e că te simţi atât de bine că nici nu îţi dai seama când te faci praf.

– bărbaţii Tequila shot- genul perfect pentru one night stand care te pune în cap şi după care zaci câteva zile cu prişniţe şi alka seltzere.

-bărbaţii Metaxa- sunt cei mai preţioşi şi mai sofisticaţi dintre toţi, aşadar se consumă comform unui ritual specific: întâi se admiră pe îndelete în lumină, bucurându-te de aspectul lor. Se adulmecă apoi fără grabă, pentru a putea cuprinde toată aroma unei băuturi atât de sofisticate, dar şi pentru a anticipa savoarea gustului. Se ia apoi o înghiţitură şi se ţine în gură până când începi să simţi cum pişcă. Se plimbă prin gură ca nu cumva să rămână vreo papilă care nu s-a bucurat de gustul lui şi abia apoi se înghite încet. Cognac-ul.

dfa4d11b24ea53ee74efcfd7bea8675a

Un comentariu

  1. Hercule spune:

    Bărbatul-ciorchine trebuie cules la timp, totuși lăsând o pauză la început, să poată aprecia atenția partenerei. Întotdeauna este la înălțime cu atuurile sale.

    http://media.tumblr.com/6953b154676ec57e5edc03bec6cf67d5/tumblr_inline_mu8ooalWvR1s3xv61.jpg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.