Bărbaţii pe înţelesul tuturor-prima parte

aiciCred că multe femei sunt singure sau singure în doi, ca să spun aşa, pentru simplul motiv că nu ştiu să-şi aleagă bărbaţii. Cred că dacă ar fi aşezaţi frumos pe căprării precum conservele în raft sau reţetele în cartea de bucate, ne-ar fi tuturor mai uşor să ştim ce căutăm şi ce găsim. Aşa că m-am gândit la o asociere uşor de înţeles şi pe placul nostru, aceea cu mâncarea. Şi avem aşa:

– bărbaţii Snack- îi ronţăi cu ochii la film sau în telefon, atât sunt de insignifianţi. Cu ochii la drama de pe ecran, e posibil să consumi mai mult decât trebuie şi asta să te lase cu gura pungă de la sare şi cu o mare sete. De prosecco.

-bărbaţii Ştiucă umplută- sunt ăia cu care-ţi pierzi juma de viaţă să le dai pantalonii jos aşa cum îţi pierzi juma din viaţă să jupoi o ştiucă şi să o umpli la loc. Ok, după muult timp, ai terminat şi îţi ascuţi cuţitul, îţi torn un pahar de vin şi iei furculiţa în mână ca să iei, în sfârşit, prima înghiţitură. Şi când faci asta, deziluzie totală. Gustul e bleah. Naşpa. Yuk.

-bărbaţii Salată- sunt ceea ce şi-ar fi dorit mama ta pentru tine, au tot ce trebuie ca să fii sănătoasă şi fără griji, îţi fac bine sau măcar nu-ţi fac rău. Problema cu ei e că sunt atââât de plictisitori şi fără gust. Şi nici nu te satisfac dacă ţi-e foame.

-bărbaţii Cartofi prăjiţi- sunt deosebit de periculoşi. Nu te poţi abţine când îi vezi, nu te poţi opri după prima muşcătură, deşi ştii atât de bine că îţi vor face rău.

-bărbaţii Finger food- sunt gustoşi, sunt uşor de savurat în orice loc ai fi, chiar si din mers. Îţi lingi degetele după ei de buni ce sunt. Problema e că stau pe platouri la îndemâna tuturor şi te-ai putea trezi că bagi în gură ceva ce s-a plimbat prin alte mâini.

-bărbaţii Fusion- sunt ca mămăliga cu trufe. E cool să ai aşa ceva în farfurie, mai ales că toate se laudă, dar e posibil să nu-ţi placă gustul. Sau, dacă îţi place, la un moment dat vei simţi mai puternic gustul de mămăligă, aşa cum iese la iveală ţărănia din câte unul, deşi poartă un costum care costă cât o maşină la mâna a doua.

continuarea, aici

sexy-food-cooking-lover-date-w180h224

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.