Bărbatul cu burtică e sexy de pică

De dimineață mi-am dat seama ca s-a schimbat ceva. Rânjea satisfacut, a aruncat cât colo iaurtul cu cereale și semințe pregătit pentru micul dejun și s-a înfipt în cărnații pregătiți pentru paella de diseară.  Și-a troznit și două ouă în tigaie, lângă ei și a acoperit totul cu două felii de bacon, ca să nu le fie rușine. Apoi și-a aruncat geanta de sală cât colo și a rânjit din  nou. ”Azi mă f*t în ea de sală”, a decretat el suav, îndesându-și un colțan de pâine. Albă ca zăpada.

Bun.

Ies din casă, ceva, ceva ciudat se întâmpla. Vecinul descărca un vagon de bere. La șaormeria din colț era coada până-n stație. La 8 dimineața. Bărbații aveau un zambet secret, un ”nu știu ce” pe care îl știau doar ei. Verific. Nu, nu veneau ingerașii de la Victoria s Secret și nici nu deschidea Playboy Mansion o filială în oraș. Nici nu era naționala României în vreo finală mondială și nici nu avea loc la vreun Romexpo convenția mondială a pornostarurilor.

Și totuși…

Până mi-au căzut ochii pe un articol și m-am prins. Cică noul trend în materie de sexapil masculin e așa numitul trend ”dad body”. Sau ”dadbod”. Adică dă-i dracu de metrosexuali cu manichiura lor perfectă și cu pătrățelele lor de neam prost pe burtă, acum e uber cool să  fii pufos și cu ceva burtică, așa, ca taică-tu.

Măi băieți, eu zic să nu vă bucurați prematur. Sunteți prost informați. Vedeți că lipsește un cuvânt, Corect se spune ”sugar daddy body”. Adicătelea cu tot cu buzunare si portofel, cele mai interesante organe sexuale ale voastre de la 45 de ani încolo.  Altfel, de ce ai da bunătate de metrosexual lucrat la sală  pe unul din ăsta cu burtă și sânișori. Deși ai putea avea un avantaj dacă porți și, tu la fel ca el, cupa A la sutien.

ln7mh

2 comentarii

  1. Iulian spune:

    Inceputul articolului mi-a placut , sfarsitul….. ma readus cu picioarele pe pamant
    Dar poate…. va veni si moda asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.