Brazileuș, sună acasao!

De ieri, zace cu ochii în gol. Nu vrea să mănânce nimic, nici măcar friptura lui preferată. Am chemat-o pe mă-sa să-i facă ea alta așa cum îi făcea când era la ea, acum doi ani, dar degeaba. I-am sunat prietenii, dar niciunul nu răspunde. Parcă a dat molima în toți. De ieri, prăjesc continuu cartofi, doar, doar l-o trezi mirosul. A trezit-o doar pe vecina de sub noi care vine cu castronul gol din oră-n oră și pleacă apoi cu el plin.

Am trimis copiii la mama, mi-am pus lenjeria de f***t și m-am plimbat așa toată ziua. Nimic. Singurul care a reacționat a fost pisoiul care crede ca bagheta cu puf roz în vârf e pentru el, să o smotocească.

Mi-am instalat o bară de striptease în dormitor, una în bucătarie și una în sufragerie. Zadarnic.

Am chemat o prietenă. Ingeras la una, Victoria. O cheama Adriana. Pe prietenă, adică. Acum stă în chiloți și sutien și linge o înghețată.

Tot ea a sunat să vină școala de samba să vedem un film împreună și să lingem înghețate.

Când a împins-o pe instructoarea de dans la o parte și s-a dus glonț la frigider, am crezut că-și revine. Că i s-a facut poftă de-o bere. Dar de cum a deschis frigiderul, a început să urle ca un apucat și să arunce pe geamul ÎNCHIS! sticlele de bere. Și când s-a dus la geam să vadă dacă s-au făcut zob sau nu, a înlemnit. Apoi mi-a luat cheile mașinii și dus a fost. De atunci nu l-am mai văzut. Credeți că a pățit ceva? Am uitat să vă spun, avem un Volkswagen.

semnat,

o nevastă de brazileuș.

ac80a1b3caa42be28fa1ac15f829a00e_large

3 comentarii

  1. oarecare spune:

    In realitate, nefericitul a primit o singura replica: „Acum sti si tu cum e sa treci printr-o drama”. (In traducere pentru necunoscatori: „Acum sti si tu cum ma simt când mi se rupe o unghie”)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.