ca lupii nu-s catolici si constantenii nu-s romantici

Am aflat ca lupul este singurul animal care ramane cu sufletul pereche toata viata. Si culmea, nu e catolic.  Desi e discutabila treaba asta cu sufletul pereche, mai ales in cazul unui patruped cu instincte primare, explica multe. In primul rand explica de ce sunt lupii o specie pe cale de disparitie. Pai e usor de inteles,  dupa zece ani cu aceeasi lupoaica si 20 de randuri de lupusori fatati si alaptati, e posibil ca lupul sa aiba oaresce retineri la haulit. Apoi, explica  urletul ala de-ti ingheata sangele in vine. Io cred ca lupoaica urla  in halul ala. Si cum sa nu urle, saraca, daca a plecat si ea sa-si coafeze blana si cand  s-a intors acasa a gasit lupusorii flaminzi si plini de pipi si lupul al mare era la bere cu alti lupi? Si mai esti si toata viata legata de el, adica n-ai nene ce face, asta-i lupul, cu el mori de coada. Noo, pai sa nu-ti vina sa urli? Hauuuuuu.

Fara legatura cu subiectul, era un banc cu un taran care venise in targ cu o vaca slaba, ogarjita, vai steaua ei. Si se opreste unul si-l intreaba” auzi, bade, vaca asta a matale da lapte? ” ” Nu da, fir-ar ea a dracu’sa fie de gloaba”, raspunde taranul. „Da la caruta trage?” insista ala. ” Nu trage , fir-ar ea a dracu’ de slabatura”. ” Da’  de carne e buna?” insista omul. ” Nu e buna, ca e batrana, fir-ar ea a dracu’ de baba”. „Pai si atunci de ce-ai adus-o bade la targ?” intreaba ala nedumerit. ” Asa, ca s-o fac de rusine”.

Asa si cu concursul  care l-a premiat pe unul de are cel mai mic penis, dar sta bine cu self-esteemu. E un concurs util pentru noi, femeile, si cred ca ar fi  bine sa publicati nu numai poza castigatorului, ci primele zece locuri macar.

1005442_563471477063299_237413082_n

 

In alta ordine de idei, am cautat zilele trecute o florarie in Constanta de m-am plictisit. Am scos harta, am scos busola, am torturat taximetristii ca sa ne spuna. Eram ca  intr-un quest in care mai aveam putin si cautam petale de flori cazute accidental ca sa gasim o belita de florareasa cu cinci fire intr-o galeata. Probabil constantenii nu sunt de fel firi romantice. Sau poate locatia le permite sa cucereasca o fata fara sa ii arate macar o coada de floare. O duc la plimbare pe malul marii, uite luna, uite valul, uite parararamparul.

Bine,  domnului din imagine ii recomand sincer o florarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.