ca viata fara reguli e ca pizza fara calorii: perfecta!

Ieri dimineata am alergat printre masini sa ajung la timp la ora de cardio. Am sarit cate cinci trepte odata ca sa ajung mai repede si mai aveam putin si treceam direct prin usa.  Si ce sa vezi, am ajuns cu 3 minute intarziere. Na belea! Bine, pentru cei care ma cunosc, e ca si cum as fi ajuns acolo cu doua zile inainte, Dar asta e o alta poveste. Dau sa trec. Poc, domnisoara ma opreste la intrare: Aaa! Nu se poate! Ati intarziat!

Ma blochez cu sticla de apa in mana. Sa-i dau cu ea in cap, sa nu-i dau cu ea in cap? Decizii, decizii. Respir adanc si-i spun: Duduitza, stati un picutz sa va explic contextul: sunt usor tensionata. De doua saptamani sunt sechestrata la birou pe un proiect de care depinde pacea mondiala. Ajung acasa dupa miezul noptii, inclusiv sambata si duminica si doar cat sa ma spal. Duminica noapte mi-am gasit copiii scormonind in gunoi dupa mancare. Pana aici ai inteles? 

Ceva din privirea ei fixa imi spune ca nu, asadar continui: de 15 zile sunt sub asediu si rod nervos pizza, kfc, mac si orice forma de zahar prind. De dimineata am topait juma de ora in pantaloni ca sa pot intra in ei. La sala n-am ajuns de doua saptamani. Ca sa ajung aici cu 3 minute intarziere m-am trezit  la 7 sa fac mancare si sa spal rufe. 

Nimic. Ma uit disperata  la usa si aud deja muzica si vocea lui Elvin, zeul aerobicului. Intre mine si el e asta mica. O cantaresc din ochi. E jumate cat mine. Daca ii dau un branci, ajung pana la vestiare. Ma arunc peste tejghea si urlu:omor pe cineva daca nu  ma lasi sa intru!

Asa, pietrificata, imi intinde cheia de la vestiar. Cand am iesit de la ora.  am vrut sa-mi cer scuze dar nu mai era. Inteleg perfect regula si stiu ca daca pierd incalzirea la inceputul unei ore  cu dificultate ridicata pot pati chestii, dar cand vezi un om nebun cu ochii sariti din orbite urland ca vrea sa intre la ora, te c*ci in ea de regula si gata.

Parerea mea.

Grumpy-Cat-Is-Addicted-To-Fitness-Funny-Pic

4 comentarii

 1. Zizi spune:

  si eu merg la One.
  si mie mi-e frica de receptionere.

 2. Luiza spune:

  Nu am mai ras asa cu pofta de mult 🙂

 3. mario spune:

  Regulile sunt reguli …mamițico ! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.