ca tata de fata e tare greu sa fii

De cand s-a facut lumea, de la ultimul palmas  la imparat, barbatii si-au dorit intotdeauna baieti drept copii.  Ca fetele  nu pot tine sabia bine, ca trebuie sa le pregatesti dota, ca ai un regat de predat si-ti bat turcii la usa, toate motivele sunt VRA-JEA-LA. Mi-e clar acum de vor ei baieti: pentru ca in momentul in care in viata lor apare ea, fiica, printesa, s-a terminat cu smecheria. Din momentul ala toata viata lor va fi dedicata protejarii printesei. Frica le va incolti in suflet la fiecare telefon primit de domnisoara, la fiecare iesire a ei. Gata cu barbatul puternic si dur, gata cu neinfricatul, cu Clint Eastwood si Indiana Jones. N-am verificat, dar mi-as dori sa stiu daca Chuck Norris are cumva o fata. Ca nu prea cred ca are. Ca n-ar mai fi la fel de Chuck Norris. “ Cuck Norris, mafia japoneza, chineza , ucraineana si siciliana s-au unit si vin peste noi!” “ Da-I dracu’ de mafioti, ia mai bine doi baieti si vezi ce face fii-mea la cinema”.

Daaa, cand li se naste o fata vine timpul ca ei sa plateasca. De cand o vede prima data, in salonul de nou nascuti, frica incolteste in inima tatalui. Vai! In stanga si-n dreapta printesei oracaie doi baieti. Tatal e cuprins de un frison si baga repede mana in buzunar si spaguieste asistentele sa-i mute fata departe de ei.

La prima serbare a printesei, soc si groaza! Un  baietel de 4 anisori o tine de mana in timp ce-si trage mucii, suspinand  ca Mosu’ nu i-a adus un IPhone 5. Tatal se panicheaza si i-o trage din manutza mica, facandu-l sa urle din toti bojocii.  Daa, radeti voi, dar baietelul de 4 anisori  indata creste si se face  ditamai adolescentul cu cosuri pe fata si douazeci de  erectii pe zi.

Cand iese cu printesa pe strada, fiecare fibra a lui, fiecare celula e in stare de alerta. Bai ala de acolo de sus, din statia orbitala, te-ai uitat cumva pofticios la soarele vietii mele? Ca te ia mama naibii , iau racheta si vin peste tine!

Ei, si cand are printesa prima intalnire, lumea se intuneca brusc pentru  tati. Printesa lui se uita la el, dar ochii ei spun ca inima ii e in alta parte. La ALA. Si cand printesa-soarele-lumina-Universul lui iese pe usa cu ALA de mana, incep chinul si zvarcolelile tatalui. La fel ca-n clipa mortii, prin fata ochilor ii trec toate fetele pe care, ani in urma, le-a mozolit pe bancheta din spate, le-a inghesuit prin camere la petreceri , le-a morfolit in sala de cinema la filme de doi lei si le-a $%^$ in draci.  Si toate, ce sa vezi, erau fiicele cuiva.

pizap.com13794459085981

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.