ca prietenii adevarati pe Facebook se arata

Dragi prieteni care incercati sa va promovati in social media in general si pe Facebook in particular,  cred ca ati avea mai mult succes daca ati verifica inainte macar asa, de bun simt, profilele alora de vreti sa va citeasca ofertele.

Asadar: draga Bijuterii de Lux, ultima oara cand m-am uitat in oglinda nu eram nici europarlamentar, nici vreo regina a asfaltului. E drept ca am sapat acum doua zile in curte ca sa pun o tufa cu flori, dar n-a tasnit petrol din groapa. Eu mai insist, mai sap si maine si daca nu iese petrol, poate dau macar de-un cufar cu lingouri. Si promit sa-mi cumpar maine bilet la loto.

Mai departe: draga Bone pe Net,  eu mi-am indeplinit cam demultisor datoria catre tara si societate, daruind patriei  doi vajnici adolescenti. Cum am inceput sa le fac educatie sexuala de cand au inceput sa gangane ” tzatze” si ” cur”, sper din tot sufletul sa nu ma imprietenesc cu tine in urmatorii 7 ani. Cererea ta de prietenie imi da fiori reci pe sira spinarii si  ma face sa intru cu frica in Ikea unde in fiecare zi e conventia gravidelor.

Draga Noi Doi,  cum suntem Noi Doi de 20 de ani, cererea ta de prietenie nu ma atinge. Daca te numeai Noi Trei, da, poate mai stateam de vorba. Dar nu acum, ci mai la primavara  ca vreau sa-i fac sotului un cadou mai special de ziua lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.