câte lumânări încap într-un drai cucăr?

Mâine e ziua ei. De azi dimineață ma zvârcolesc în chinuri. Nu știu ce să-i cumpăr de ziua ei. De o săptămână cutreier magazinele și nu am nici cea mai vagă idee. Oare ce și-ar dori? Oare ce i-ar plăcea? Am căutat si pe internet și tot nu am găsit nimic potrivit pentru ea. Pentru că ea e unică, e specială. E doar ea. Am întrebat-o și pe mama ce să-i cumpăr. Ea zicea că să-i iau niște chiloți mai lungi, pe picior, ca a umblat la noi în dulap și a văzut că are doar din ăia. Cu ață-n c*r, cum zice mama. Și tot mama zice că să-i cumpăr si niște chiloți de iarnă că dacă vom vrea și un copil la un moment dat în viața noastră, trebuie să se îngrijească încă de pe acum. Dar a zis că ăsta va fi cadoul ei pentru ea, deci eu tot nu știu ce să-i cumpăr. Și tot mama mi-a dat ideea salvatoare. Să-i cumpăr o cratiță din aia cu fund de ceramică. Sau un drai cucăr.
Eu i-am spus ca ea nu gătește, dar mama a zis că de aia nu gătește că nu are o tigaie din aia, drai cucăr. Că dacă ar avea, ar fi așa de încântată de ea că nu ar mai lăsa-o din mână. Așa, ca bahmuțanca.E o minune tigaia aia, face cartofi prăjiți fără să-i prăjească. Deși ăia care apăreau la televizor cu tigaia drai cucăr aveau burtă și colaci. Dar poate mai mâncau și din ăia prăjiți în ceaun.
Și am ajuns la raftul cu drai cucăr și tot nu știu dacă să-i iau drai cucăr cu găurile pe mijloc sau cu găurile pe margine. Al naibii drai cucăr cu inovația lui . Nu putea să-l lase așa, cu gaura în mijloc, ca tot omul.
Mai bine îi dau bani să-și ia ea cu ce gaură vrea.
La mulți ani, iubito! Cum? Ziua ta a fost săptămâna trecută?

9fb9aff36015d25924e0b9dc1105275d

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.