Câteva superstiții de Sfântul Valentin

Conform unei vechi superstiții irlandeze, cele care își petrec Sfântul Valentin singure își vor cumpăra până la sfârșitul anului o pereche de stiletto indecent de scumpi, vor câștiga la loto sau măcar vor primi o mărire de salariu sau o primă.

Legendele din bătrâni spun că doar cele care nu fac sex de Sfântul Valentin vor avea parte de orgasme multiple tot restul anului.

Se spune că aduce ghinion să primești urși de pluș și iepuri de blană sintetică. Plus că sunt toți făcuți în țări din lumea a patra, de copii săraci, bătuți, murdari, nemâncați și nevaccinați. Aa, stai că am uitat că e cool acum să nu-ți vaccinezi copiii.

O veche superstiție îndiană spune că fumul lumânărilor parfumate aprinse de Sfântul Valentin poate trezi demoni malefici care vor umbla apoi liberi prin lume, vor sparge prezervative și vor da cu praf de uitare fix când trebuie să-ți iei pilula.

Se spune că bomboanele primite de Sfântul Valentin îngrașă de zece ori mai mult, iar kilogramele puse nu se vor duce în veci.

O fată pe nume Alinuța care a primit de Sfântul Valentin o cerere în căsătorie și a și acceptat-o, s-a îngrășat într-un an cât altele în zece, a făcut gușă, burtă, i-a crescut părul pe picioare și acum umblă prin casă toată noaptea plină de muci și de vomă de bebeluș.
Dacă nu dai mai departe la cinci prietene acest text, vei păți și tu ceva. O să vezi tu ce.

1499624_10378077629028

Un comentariu

  1. azizjan spune:

    hi, if u need valentanoooooooooooooooooooooooo
    so now valentanooooooooooooooooooooooooooooooo aveliballllll for full time with pic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.