Câți au sărbătorit, de fapt, Ziua fără pantaloni la metrou

Cică azi a fost Ziua fără pantaloni la metrou. La noi, zece speriați s-au plimbat în curul gol chiloți cu metroul sau, mă rog, atât a numărat presa. Ce nu a aflat presa este că, de fapt, nu au fost chiar zece la număr.

Adică da, erau zece în chiloți, dar nu toți sărbătoreau Ziua fără nădragi la metrou. Unul dintre ei tocmai se întorcea de la circa financiară unde își plătise impozitele datorate statului.

Nici măcar nouă nu au fost. Altul stătea mai prost cu nervii în sensul că avea o iubită căsătorită cu un luptător de K1 și de câte ori auzea soneria. indiferent dacă era cu ea sau nu, fugea pe geam.

Așa că au rămas doar opt. De fapt, doar șapte, că unul era hipster și așa umblă hipsterii de obicei. Trendy, adică.

Nici măcar șapte nu au fost dacă stai să te gândești că altul își spălase unica pereche de pantaloni și cum RADET oprise căldura în bloc, nu apucase să se usuce.

Au rămas șase. De fapt, cinci, că unul dintre ei dăduse o gălăgie de bani ca să intre într-un program de slăbit și tonifiere și voia să-și arate cu orice preț investiția.

Din cinci, unul umbla zilnic în chiloți și întreba călătorii dacă li se pare că are penisul mic, așa cum îi spusese fosta iubită.

Una era o bloggeriță de modă care văzuse o poză pe instagram de la o prezentare de haute couture și, vizionară cum era, s-a gândit să fie ea prima care aduce trendul în România.

Au mai rămas trei, dar nu toți sărbătoreau Ziua fără pantaloni. Unul dintre ăstia trei era un corporatist care a descoperit o metodă prin care să reducă la minim timpul petrecut la baie în timpul serviciului.

Din cei doi rămași, unul era Borcea, așa că, de fapt, un singur om a sărbătorit Ziua fără pantaloni la metrou.

dorin constanda
(foto: Dorin Constanda)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.