Caut amant, doar ofertele serioase vor fi luate în considerare

O prietenă de-a mea se hotărâse să înșele. Așa decisese ea, după multe nopți răsucite în pernă.

De ce?, a venit firesc întrebarea.

Păi să-ți spun ce mi-a făcut.

Așteptam o poveste savuroasă cu multe femei și cu munți de cămăși pătate de ruj pe guler, dar nu. Motivul era aproape hilar.

Acum două zile a plecat la farmacie să-mi ia mie niște paracetamol și maică-sii, niște calciu că nu știu ce leșin la inima o luase.

Și?

Și a venit cu calciul pentru mă-sa și de medicamentul meu a uitat cu desăvârșire.

Da, e neplăcut, dar totuși, nu e cam mult să-l înșeli pentru asta?, am replicat eu.

Păi nu. Că asta fusese aseară și de dimineață o făcuse proastă împiedicată. Ieri o făcuse doar proastă, iar acum trei zile îi răsturnase farfuria de ciorbă pe jos și pe masă pentru că era prea fierbinte. Și, în general, el nu vorbea cu ea. Îi lătra ordine. Să facă aia, să facă ailalaltă, să ia copiii de nu știu unde și să-i ducă dincolo. Așa că fata se decisese să i-o tragă.  Doar că era o mică problemă la mijloc. Nu avea cu cine să-l înșele. Nu avea pe nimeni, nu se întâlnea cu nimeni. Așa că fata, contabilă organizată de fel, a început să facă o listă cu potențiali candidați. Pe primul  i l-am tăiat eu de pe listă pentru că domnul, căsătorit de ceva timp, avea deja o amantă. Pe al doilea l-a tăiat ea când a ieșit cu el  la masă și nu a mâncat decât niște apă plată, albindu-se la față când asta a cerut  un piept de pui cu salată că puiul era crescut în suferință și tăiat într-un mod cu totul barbar și asta îi stricase chakra și ea băga în ea cu nesimțire chakrele lui stricate violent. Așa că, de teamă să nu se apuce să  întrebe nava-mamă dacă e  în regulă să se bage  cu ea în pat așa, cu chakrele defectate,  l-a anunțat că pleacă până la baie și dusă a fost.

Cu al treilea a ratat răzbunarea pentru că făcuse aia mică febră și nu i-a mai ars să plece nicăieri, iar cu al patrulea a ajuns până la el în apartament. Doar că în apartamentul ăla mai locuia și o mătușă în vârstă. E surdă ca o cizmă, a liniștit-o el. Era surdă selectiv, avea să afle ea curând. Ce înseamnă surdă selectiv? Înseamnă că era surdă doar când îi convenea ei. I-au explicat prin semne că au ceva important de discutat și să nu îi deranjeze dar a auzit când i-a scăpat lui telefonul pe jos și a intrat să  întrebe ce s-a întâmplat și, cu ocazia asta, să-și taie multiubitul nepot de pe listă.

Când a ajuns la al patrulea, a luat personal problema în mână și a rezervat chiar ea o cameră la un hotel de patru stele. A ajuns mai devreme, a făcut o baie fierbinte, s-a băgat în halatul acela mare, alb și moale, și-a turnat un pahar de vin și a dat drumul la televizor. A dormit tun până spre seară, timp în care numărul patru a sunat la telefon și-a ciocănit zadarnic la ușă.  Chiar și fără sex, experiența a fost mai mult decât plăcută, așa că a mai luat camera și a doua zi, și săptămâna de după, spre mirarea personalului, înțelegând că singurul om cu care trebuia să-l înșele pe nesimțit era chiar ea.

carte (1)

 

acest articol face parte din cartea Adela Spune. Click pe carte daca o vreti.

4 comentarii

 1. Shorin spune:

  Nu am s-o cumpar zilele astea, dar o trec pe wishlist 🙂

 2. oreste spune:

  Doua prietene:
  – Stii, eu niciodata nu mi-am înselat sotul…
  – Te lauzi sau te plângi?

 3. Vas spune:

  Am 33ani si 180an 68k si caut o femeie cu care sa fac sex discret nu conteaza ce virsta are sa cum atata doar sa ne distram mail alina1981alina14@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.