Ce-ai făcut fă, Brangelino?

Vestea dizolvării celebrului şi plictisitorului cuplu Brangelina ne-a luat pe toate prin surprindere. Primele care au ieşit în stradă cu lacrimile şiroind au fost nefericitele care ţin dietă de când s-au născut. Alea care refuzau ţâţa că au auzit-o pe mă-sa spunând că au luat 300 de grame într-o săptămână. Alea care taie frunza de salată în patru ca să pară ca au patru feluri de mâncare în farfurie şi care râgâie două zile dacă mănâncă o măslină. Au aruncat cotoarele de broccoli şi au năvălit în prima şaormerie întâlnită. Păi dacă şi pe anorexica aia de Angelina Jolie, slăbănoaga aia cu picioare de barză s-a găsit să o înşele cineva, care mai e treaba cu dieta şi silueta? La ce bun să ne mai chinuim?

Câţiva paşi mai încolo, nişte pisi sprijineau un gard, hohotind de plâns. Iniţial am crezut că sunt nişte urşi panda şi am vrut să sunăm la zoo, dar, apropiindu-ne, ne-am dat seama că sunt doar nişte fete triste şi dezorientate cu rimelul întins pe faţă. Una vorbea singură, cu ochii în gol: Nu mai înţeleg nimic! De câţi copii este nevoie ca să legi un bărbat de tine dacă nici şase nu mai sunt de ajuns? De o echipă de fotbal? Dacă încep să fac acum copii, oare la al şaptelea mă ia de nevastă?

PĂi vezi fă, Brangelino, ce-ai făcut? Ai bulversat femeile din toată lumea. Le-ai dat peste cap valorile, aia ai făcut. Ce să mai înţelegem noi acum? Păi să nu vă dăm toate în judecată pe amândoi pentru tot bullshit-ul cu dragostea eternă şi familia perfectă? Păi ştiţi voi câte proaste s-au nenorocit la cratiţă că au văzut pozele voastre minunate în reviste? Hai sictir cu dragostea voastră cu tot!
capture

2 comentarii

 1. Anica spune:

  Hehehe! Super prezentarea a realitatii! Moor!

 2. Barba Capri's spune:

  Aaaaaaaaaaaaaaa! Păi nu ştiţi? Se tot vorbea pe la colţuri, hm! Cică, el s-ar fi apucat dă droguri că s-a interzis şi la ei fumatu’ şi cum avea doi pereţi afară, iar pă acoperiş făcuse loc de joacă pentru copii, trebuia să se ducă la mama dreacu pă stradă ca să tragă un fum, aşa că s-a apucat dă anfetamine cu vodcă.
  Iar ea după ce şi-a tăiat sânii, şi-a legat trompele şi şi-a scos uteru’ urma să-şi pună doape în toate orificiile şi cică el n-ar fi suportat …..
  Ba mai mult l-a pus să-şi facă vasectomie iar la anu’ era programat să-i taie p*ţa şi să o dea la raţe ….hehe!
  S-a speriat rău săreacu’!.Ba cică l-ar fi prins ea când să certa cu fi-su’ beţi morţi jucând babaroase în veceu şi fumând Camel şi i-a făcut observaţie că învaţă copilu’ să fumeze ….
  Şi el s-a ‘inervat’ şi s-a dus la tac-su ei şi i-a zis:Bă nenică! Dacă nu ţi-o stăpâneşti ia-ţi-o acasă! Mâncare nu ştie să facă, rufe nu spală, la găini nu dă, la vaci nu râneşte, cu sapa nu ştie …iar pă copii îi opăreşte când le face baie. Parc-ar fi fata babei.
  Acu’ tac-su Jon i-a dat dreptate şi i-a spus să ia o cobiliţă şi să-i îndrepte spatele cât vrea el de mult.
  Acu’ Brad e supărat! dân ce bani să dea el şase pensii alimentare, că copiii e toţi mici şi dă culori diferite …Că i-a făcut şi ei pă unde a apucat şi dacă n-a mai apucat i-a luat d’a gata că era mai uşor…..
  Da’ yo totuşi cred că e doar vorbe ……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.