Ce ne enervează la sală

Top modelele de 20 ani slabe și cu curul tare ca piatra care vin la sală să facă ce? Să slăbească? Serios? Păi dacă ar mai slăbi măcar o sută de grame ar trebui să se ancoreze când vine metroul în stație. Oh, wait, astea nu cred că umblă cu metroul. Eu cred că vin să ne facă în ciudă. Să ne fluture țâțele suflecate de natură sau de chirurg, după posibilități și să transpire sexy în timp ce noi, nefericitele de peste 35, asudăm ca niște covrigărese în fața cuptorului în luna iulie.

Urmează apoi coregrafiile complicate. Ok, știm că ești bun, altfel nu ai fi antrenor, dar, ghici, ce, nu toată lumea vrea să câștige campionatul mondial de lambada. Eu, una, nici măcar nu vreau să particip. Am făcut și eu integrale și ecuații de gradul n în facultate, dar pirueta aia de după opt jumping jack, radical din 16 fandări și nu mai știu câte flotări îmi scapă de fiecare dată. Rămân ca proasta în mijlocul exercițiului ca atunci când mă scotea profu de analiză matematică la tablă și eu eram complet nepregătită.

Alea care se vântură prin vestiar goale pușcă. Care se apleacă după papuci în curul gol, se îmbracă și își pun și gluga de la hanorac în cap, dar chiloții sunt ultimii pe care și-i trag pe ele. Știm, surioară, avem și noi tot ce ai tu. Fix la fel. Nici mai înclinate, nici mai ondulate. Înțelegem perfect că ai o minte deschisă și nu numai, dar am vrea să putem sta și noi cu ochii deschiși când ne îmbrăcăm.

Ecologistele bio care nu se dau cu deodorant pentru câ vor să salveze planeta ucigându-ne pe noi în chinuri. Sau care au citit în formula AS că e mai sănătos pentru ele să nu folosească deodorant la sală atâta timp cât ceea ce fac ele nu poate fi, încă, încadrat la tentativă de crimă.

Bărbații care vin la orele de aerobic. Adică, serios, ne abateți atenția. Nu că ați fi cine știe ce, dar orice femeie în prezența unui mascul e mai ocupată să-și sugă gușa și burta decât să lucreze cum trebuie. Plus că transpirați diferit. Iar ficatul nostru e deja încercat de doamnele pomenite mai sus.

d76df704cbf32619710fbb8857e6fc60

5 comentarii

 1. gheo spune:

  Sa vezi cum e in vestiarul barbatilor! Tot felul de barbosi, lumbersexuali cu mataringile atirnindu-le si tot la fel foindu-se peste tot, vorbind tare despre tot felul de banalitati si cite si mai cite! Asadar e la fel peste tot! Oameni suntem!

 2. gheo spune:

  Sa vezi belea ca si la barbati e la fel. Tot felul de lumbersexuali, barbosi fireste, se plimba in curul gol si discuta tare intre ei despre diferite banalitati. Apoi mai sunt si unii cit dulapul, chei si fiorosi, care tot asa se plimba de colo, colo pina cind se imbraca! O fauna de te doare capul! Nu mai zic de aia care se dau Marck Spitz(un fost campion olimpic de mare clasa) la bazin sau tipe care se dau Noemi Lung sau Carmen Bunaciu!

 3. Barba Capri's spune:

  păi alea slabe vin la sală să vă facă de râs pe voi!
  Iar tu ce te-ai face dacă nu ai un termen de comparaţie? Cum ai şti dacă eşti grasă sau slabă dacă n-ar fi una-n faţa ta cu două beţe înfipte într-un loc,care cu foarte mare îngăduinţă se poate numi C.U.R. E mai mult un punct de intersecţie între două drepte convergente în plan. Iar forma de V întors se termină cu o gâlmă, ca o sudură între două ţevi. Ştii? noi le numim pe astea capre de tăiat lemne.
  Bine! când vezi asemenea poziţii, îţi vine să te întrebi: Ce-i mai mică şi mai mică decât …pizza … de furnică?
  Ar trebui să fii mândră de efectele tale (pirotehnice) pe care ţi le-a lăsat cel de sus. Că eşti mai ‘întremată’ aşa, nu ca silfidele astea care au coşuri de pubertate în loc de balcoane şi-ţi e mai greu să le sari decât să le ocoleşti.
  Eu atât îţi doresc:
  Fi mândră de CUR(bele)tale!

 4. Hercule spune:

  Chiar și la 40+ o „animală” care se respectă are ce arăta, ba chiar poate fi și „cougar”, să aibă succes cu parteneri sub vârstă ei.

  http://36.media.tumblr.com/90b9f5f7360c569d7764b8e86023aace/tumblr_mqrihsMW2O1s33mnyo1_1280.jpg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.