Ce nu ai știut niciodată despre ședințele cu părinții

Teoria relativității timpului a fost dezvoltată în urma unei ședințe cu părinții la care Einstein a nimerit din greșeală, căutând laboratorul de fizică.

Cei mai buni agenți Mosad sunt trimiși sub acoperire la ședințele cu părinții. Astfel, ei se antrenează să reziste psihologic și la cele mai lungi și mai dure interogatorii.

Se spune ca primul volum din Neamul Șoimăreștilor a fost scris în timpul unei ședințe cu părinții.

Moise și-a acceptat rolul de salvator după ce a rezistat până la finalul unei ședințe cu părinții, zicându-și că pe lângă asta, salvarea unui întreg popor e pistol cu apă.

Supraviețuitorii a mai mult de trei ședințe cu părinții primesc o pensie specială.

Cei mai tari luptătotri ninja vin să-și măsoare puterile încercând să se facă nevăzuți în momentele Să alegem comitetul de părinți și Cine se oferă să fie casierul clasei.

Statistic vorbind, unul din trei părinți au nevoie de consiliere psihologică după o astfel de ședință.

Se pare că Bear Grylls filmează zilele acestea în Romania un nou sezon intitulat Cum să scapi cu viață dintr-o ședință cu părinții.

Adevărații șamani au devoltat o tehnică de decorporalizare menită să-I ajute să reziste la ședințele cu părinții. Îi poți recunoaște ușor, sunt mămicile coafate care nu pun nicio întrebare și zâmbesc continuu.

Se spune că părinții al căror copil repetă un an școlar au fost criminali în serie într-o viață anterioară.

Unul dintre cele mai grele teste pe care trebuie să le treacă un mason ca să primească cel mai înalt rang e să reziste la o ședință cu părinții fără să se poată conecta la net pe telefon.

Cel mai greu canon dat de preoți pentru preacurvie e să participi la toate ședințele cu părinții care au loc într-un an școlar.

682a57f52d46ba2e71621a49534745a4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.