ce nu s-a văzut la televizor la înmormântarea Marioarei

Niște chestii pe care nu le știați despre înmormântarea Mărioarei Zăvoranu:

În timp ce babele se îmbulzeau in curtea cimitirului, Fuego deja compunea primele acorduri ale următorului său hit, „Marioara, mama mea”.

Auzind de la frații lor că Mărioara a avut la înmormântare mai mulți oameni ca marele lor Gandhi, milioane de indieni au pornit spre Romania să-i aducă ofrande.

Din același motiv, patriarhul Daniel și-a exprimat public intenția de a muta corpul Mărioarei în Catedrala Neamului.

Tibetanii au pornit deja în pelerinaj către o fetiță născută în Pantelimon despre care înțelepții cred că e  reîncarnarea Marioarei Zăvoranu.

Văzând la televizor puhoiul de lume, președintele Americii și-a concediat toată echipa de comunicare și toți consilierii pe motiv că nu l-au anunțat că a murit un om de stat atât de important.

O bătrână care vindea fermoare în piața Obor s-a sinucis cu paracetamol pentru că nu au lasat-o bodyguarzii să intre în cimitir.

Mulțimea de oameni îmbulziți la poarta cimitirului a fost vizibilă din spatiu.

De când  a visat că Iurie Darie  i-a spus că și-a regăsit, în sfârșit, adevărata iubire, pe Marioara, Anca Pandrea își caută un nou butoi pe care să pozeze nud și un alt suflet pereche, eventual mai tânăr.

La trei zile de la înmormântare, două femei au fost arestate în cimitir încercând să  dea la o parte lespedea mormântului. La poliție, una dintre ele a declarat că o minune se va făptui curând și Mărioara  va fi din nou printre noi.

Dan Brown, cerebrul autor de best seller-uri a început lucrul la noul său roman, Codul Mărioarei.

Dupa ce Oana și-a dat chiloții jos la un post de televiziune concurent, producătorii unei emisiuni nocturne pregatesc în secret prima transmisie în direct cu o cameră intra-vaginală.

De când a murit mama sa, Oana Zăvoranu nu mai doarme, neputându-se decide dacă să o dezgroape și să o împăieze la Capatos în studio sau să mute studioul în cimitir.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.