Ce să răspunzi când ești întrebată ”când faci și tu un copil”

Când va lansa Lagerfeld o colecție pentru gravide. Știi, eu nu pot purta altceva.

Deocamdată nu pot, voi juca într-un film cu Ethan Hawke și filmările vor avea loc în New York și Maldive.

Când o să divortezi, Știi, nu mi-aș dori să fac un copil fără să fiu căsătorită.

Ei, nu știu, nu-mi place să-i fortez mâna, mai ales că am văzut la tine ce înseamnă o astfel de căsnicie.

Când vor avea voie cuplurile gay să adopte un copil.

Niciodată, am un suflet prea mare care îmi cere să adopt cel puțin zece copii.

Complicat, abia am fost promovată director de dezvoltare pe Europa, Asia, Africa, Jumatate din America si Un Sfert de Saturn.

Când am să reușesc să mă decid cu care dintre iubiții mei să-l fac: cu milionarul media din New York, cu surferul australian care lucrează ca model sau cu chirurgul estetician de la Lausanne care tocmai a moștenit un imperiu financiar.

Când o să iasă mama ta la pensie. Știi, am nevoie de ajutor în casă.

Eu tocmai plec într-o călătorie în jurul lumii cu iubitul meu care e model la Milano și chiar nu cred că mă voi întoarce mai devreme de doi ani.

Când o să mă plictisesc de mers la coafor, aranjat, pus  rochicioară nouă și pantofiori noi pentru o seară cu fetele în oraș.

Când am să-mi pot permite un antrenor personal. Știi, eu nu vreau să mă deformez ca tine.

Niciodată pentru că iubesc planeta asta care este deja suprapopulată.

Și varianta mai rea: când o să te oprești tu din făcut, știi, planeta asta este deja suprapopulată.

Când voi simți cu adevărat că-mi doresc asta, știi, eu sunt împlinită din punct de vedere profesional și financiar, nu am nevoie să fac un copil ca să dau un scop vieții mele.

Ecards-Happy-Friday-moms

 

 

3 comentarii

 1. dush spune:

  noaaa..cea mai buna o citisem zilele trecute: poluarea facuta de un plod aproximeaza cam cu 35.000 de pungi de plastic, io-s eco, bio, whatever salvez natura, nu fac plozi :))

 2. ber spune:

  :-))) Unele dintre noi chiar au nevoie majora de raspunsuri din astea.

 3. Barba Capri's spune:

  Răspunsuri la întrebarea ‘când faci şi tu un copil’ ar putea fi:
  – Când cei de la facebook vor crea o aplicaţie mai de ‘doamne ajută’în acest sens. Sunt foarte nemulţumită! Cu facebook-ul ăsta nici sexu’ numai e ce-a fost …..
  – când genetica va trece la pasul următor, de la ‘Votul prin corespondenţă’ la ‘copilul prin corespondenţă’ (sau copilul electronic). Ceea ce acum nu este posibil din cauza sistemului care poate fi uşor de fraudat …..
  – când XEROX va fabrica o imprimantă 3D, astfel încât să poţi face câte copii vrei…. Una pentru acasă, una pentru la şcoală, câte una pentru bunicii din partea mamei (că ăia din partea tatălui nu vor copii), una pentru mătuşa din Călăraşi, una pentru unchiu State din Canada …. şiiiiiiiiiii bineînţeles – una care trebuie să rămână la dosar ….
  – când chirurgia estetică va fi capabilă să ‘construiască’ marsupii pentru toate mărimile.De la 65 la 105 cu mărime cupă de la A la G – la un preţ convenabil şi decontabil prin Casa de sănătate. Altfel ….
  – când specia umană se va ridica la nivelul la care copiii vor fi ‘conştienţi’ că trebuie să se descurce singuri (să-şi schimbe pamperş-ii, să-şi cumpere de la farmacie formula favorită de lapte praf, să întreţină casa şi să plătească facturile când părinţii sunt în concediu la mare … etc)
  – când ‘genele’ de pe piaţă vor fi atât de diversificate încât să poţi ‘concepe’ copilul visurilor tale!
  – dacă e fată să aibă părul Milei Kunis, ochii lui Aishwarya Rai, buzele Marinelei Niţu. Pardon! Buzele Angelinei Jolie, Vocea Sahakirei (la o adică merge şi vocea Minodorei), picioarele lui Kelly Brook, fundul lui Beyonce şi ţâţele Marinei Voica.
  – dacă e băiat să aibă ochii lui Jared Leto, părul lui Harry Styles, mustaţa lui Jan de la Craiova(Clark Gable), Vocea lui Adi de la Vâlcea, corpul lui Hugh Jackman, chiloţii lui David Beckham, picioarele lui Messi şiiiiiiiiiiiiiii cu orice preţ, şpagatul lui Van Damme din reclama cu tirurile.
  Şi iar la o adică, dacă copilu’ e rău şi nu te ascultă, să poţi să-l dezmoşteneşti – de genu’ să-l faci din băiat fată, să-i iei vocea lu’ Shakira şi să-i pui vocea lu’Iosif Sava, să-i iei părul lu’Harry Styles şi să-i pui părul lu’ Bruce Willis, să-i iei chiloţii lu’David Beckham şi să-l laşi fără chiloţi dar să-i dai o lupă ….
  Poţi chiar să laşi copilu’ între două sexe ca să-şi aleagă singur, dar cel mai bine e să-l laşi să câştige Eurovisionul sub pseudonimul Conchita Wurst (că tot se poartă nemţii ….)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.