Cei mai mari dușmani ai feminismului

Un pas mic înainte pentru chirurgia estetică, un salt uriaș înapoi pentru toate femeile din lumea asta care au sperat că, intrând într-o bibliotecă sau absolvind o facultate cot la cot cu bărbații, vor avea joburi și salarii egale cu ei. Fiecare nouă pereche de sâni umflați cu pompa și fiecare nouă pereche de buze anvelopate la limita grotescului pentru că niște domni sau așa ceva au avut o fantezie și mii de femei s-au dat cap în cap să le-o împlinească anulează efortul cuiva care luptă pentru ca femeile să beneficieze de drepturi egale cu bărbații. Amintiți-mi, vă rog, când și-a făcut ultima oară un bărbat liposucție pentru că nouă nu ne plac bărbații care nu și-o văd fără oglindă? Păi bine că ne indignăm că altele își acoperă fața și sunt bătute dacă nu se supun legilor făcute de bărbați, dar acceptăm de bună voie operații dureroase și mutilante, în multe cazuri, ca să le facem un hatâr.

Discriminarea pozitivă. Cursurile de calculatoare pentru femei. cursurile de orice pentru femei. Pentru că-mi spun că femeile sunt o subspecie retardată și inferioară din punct de vedere intelectual bărbatului. Trebuie tratată separat, trebuie să-i explici ca la proști că nu înțelege.

Femeile fără simțul umorului. Pentru că nimic nu spune mai bine că ești proastă ca o pereche de mâneci suflecate a bătaie la prima glumă cu femei și bărbați.

Subțioara neepilată. Și gamba îmblănită în numele feminismului extrem. Femeia care nu mai vrea să fie femeie, se ursifică și umblă plină de păr, nepieptănată și nemachiată că așa crede ea că va fi egală cu bărbații. Care bărbați, by the way, mai nou se epilează și pensează.

Personajele publice de sex feminin care sunt atât de proaste încât, vorba unui prieten, ne pun în pericol dreptul la vot. Alea care se așază pe canapea la TV și fac pipi în direct pe teste de sarcină și pe toate femeile care au zburat cu avionul, au pregătit generații în școli, au salvat vieți în spitale și au lăsat în urmă cărți și povești pentru multe generații de acum încolo.
13238914_731146556988647_1979901145769552008_n

3 comentarii

  1. simona spune:

    Asa ies in fata toate neroadele. Da-le dracu’! Oricum, alea nu-s femei. Sunt doar … Stii tu. E urat cuvantul. Nu il scriu.

  2. t spune:

    Cand ai o populatie formata din retarzi de-abia functionali, cand pulimea se holbeaza cum o fata violata da declaratii in direct, cand valorile sunt smecheria si banul facut rapid pe spinarea fraierilor, cum sa ai feminism in Romania? Feminismul e o miscare pentru tarile civilizate. E normal sa fie egalitate intre sexe, nu mai suntem in Evul Mediu unde femeia e moneda de schimb, da’ cum sa-i explici proastei care viseaza sa ajunga nevasta de fotbalist ca ar putea sa munceasca, sa aiba o cariera? Sa nu fie trofeu pentru un analfabet care da cu piciorul in minge si baleste intre pase? Incercarile de civilizare, de emancipare, nu prea au efect la noi pentru ca persoanele care le initiaza nu stiu sa atinga publicul tinta.

    E misto cand avem evenimente care promoveaza feminismul, homosexualitatea si alte chestii care sunt normale si de bun simt pentru un om civilizat dintr-un stat laic da’ s-a intrebat cineva daca majoritatea oamenilor stiu ce-i ala feminism? Stiu ce-i aia emancipare si drepturi egale?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.