ca masina timpului da in marsarier

Inventati, va rog, masina timpului. Nu vreau sa ma intorc in timp sa-l cunosc pe Iisus si nici sa merg la un concert Beatles. Nope. Vreau doar sa ajung in camera in care primele feministe au pus la cale egalitatea femeilor cu barbatii. Sa le dau un cap in gura sau macar un sut intre picioare, doar asa, sa fiu sigura ca nu-s barbati. Ca am o banuiala ca tot feminismul asta e un complot masculin. Parca-i si vad stand la bere cu trabucul in coltul gurii: ce dracu’ facem cu femeile astea ca ni se suie in cap. Deschide-le usa, du-le flori, ridica-te de pe scaun cand pleaca ele. Bai c**ie, am o idee, bai, hai sa le facem egale cu noi. Na.

2646891177_72540c60cb_o                                     ( imagine de aici)

Un comentariu

 1. blo spune:

  dadadaaa, si eu cred la fel!
  m-am cam saturat de atatea drepturi: io am dreptul sa ma ocup de copii, de casa, de job, de curatenie, de spalat/calcat rufe, de spalat, hranit, culcat copiii, si mai ales, am onoarea de-a face biberoane. si de-a sta noaptea treaza cand sunt bolnavi pufosii.

  fantazez la comitete si comitzii, opere de caritate, cumparaturi si bridge (nu stiu, da’ as invata) toata ziua pana vin piticii de la scoala, la 6 fix as pune o maslina in martiniul cu care sa-l astept pe mascul, la 6 jumate as invita familia la masa si la 8 mi-as conduce copiii la culcare, pasind delicat in papucii mei cu puf roz si toc.
  parul nu mi-ar mai sta in toate directiile, n-as mai avea cearcane, unghiile mele n-ar mai arata ca vai de mama lor, as avea o silueta de sirena si lenjerie de matase.
  ah, si o bona, o bucatareasa si-o menajera, evident.
  alte femei viseaza sa ajunga pe culmi nebanuite ale carierei, io am fost acolo, acu’ vreau freedom si chiloti de matase
  😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.