Cum de si-a uitat unul nevasta in benzinarie

Pe scurt, povestea e asa: un argentinian si-a uitat nevasta intr-o benzinarie si si-a dat seama de asta 100 de km mai tarziu. Barbat in formare, nici fiul celor doi in varsta de 14 ani nu a sesizat disparitia mamei sale. Cum asa ceva e greu de crezut, eu am cateva explicatii pentru ce s-a intamplat:

– Will Smith le-a bagat in ochi flash-ul lanternei din Men in black si astia au uitat tot.
– femeia nu era una reala, din carne si oase, ci una gonflabila
– femeia era reala dar se saturase si de unul, si de altul, asa ca s-a ascuns in benzinarie, sperand sa scape de ei macar pentru o ora.
– barbatul inventase un nou model de vesta antiglont si voia sa-l testeze chiar pe propria piele.
– si tatal, si fiul, aveaU UN DOUBLE DATE cu niste patachine cativa kilometri mai incolo
– barbatul si fiul sau se urcasera din greseala in alta masina
– femeia le-a spus ca se duce la baie ca sa-si refaca machiajul, iar cum de obicei treaba asta dura intre trei si cinci ore, cei doi s-au gandit ca au timp sa se duca unde aveau de mers si sa se si intoarca la timp.
– femeia le spusese ca se duce la baie si sa o cheme cand pleaca, dar n-au gasit drumul catre baie si, barbati fiind, au preferat sa plece mai departe decat sa intrebe unde e baia. Iar de intors, nu s-au intors dupa ea, ci dupa playboy-ul achitat si uitat la casa.
– femeia era o entitate din alta dimensiune care se putea teleporta dupa bunul plac si, dupa 100 de km de mers, si-a amintit ca nu s-a rujat, asa ca s-a teleportat inapoi in baia benzinariei.
– cei doi nu au mers 100 de km fara ea, ci doar au scos masina din parcare, dar pentru ca masina era, de fapt, o nava spatiala iar benzinaria era in alt spatiu cu alte dimensiuni, cei 100 m au fost, pentru ea, 100 de km. Iar barbatul era Matthew Mcconaughey.

stirea de aici

dwax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.