Cum faci sex cand ai copii ( 1)

Când ai o comoară din asta de căteva luni care se trezește din două în două ore, întâlnirile tale cu patul sunt atât de rare și de prețioase încât ești pusă în situația să alegi: sex sau somn. Și când te întâlnești cu perna zece minute la două ore, ultimul lucru pe care ți-l dorești să-l faci la orizontală e niscaiva gimnastică. Deci somn vs sex, 1 la 0.

Te crezi sexy așa, cu sânii ăia mari și plini de lapte? Așa, mirosind a păstârnac pus în supa puiului, așa, cu jdemii de kile pe tine rămase, molfăind mărul cu biscuiți și banana rasă rămasă de la ăla mic? Cu puiul  mic regurgitând pe umărul tău, vomitând în părul tâu și făcând pipi pe bluza ta? Ok, stai bine cu self esteem-ul.

Apoi, te uiți așa lung și plină de iubire la micuțul care gângurește lângă tine și-ți  amintești cum stăteai tu dimineața cu capul în veceu ca după o noapte mișto în Gaia și cum nu te puteai încheia singură la șireturi și toate halatele alea albe din jurul tău care-ți făceau tot felul de chestii nasoale la naștere și apoi te uiți la iubirea vieții tale, soțul, iubitul, mă rog, ce-o fi el și ultimul lucru pe care ți-l dorești e să mai treci o dată prin asta.

Știți  secvențele alea din filme și statusurile pe Facebook care ne arată imagini idilice cu fericitul cuplu aplecat asupra pătuțului, gângurind toți trei ca guguștiucii pe cracă? Ăla mic se gândește că vrea în brațe, ăla mare se gândește că vrea în $#%, iar tu, tu te gândești că  dacă pune mâna pe tine acum și mai treci încă o dată prin toată treaba asta în următoarele luni, îl bați cu copilul în cap.

Mai încolo, poate, dar acum, în niciun caz. Să mai treacă timpul, să mai uiți. Să meargă și ăsta mic la facultate măcar, că e greu cu doi mici așa, deodată.

Și dacă toate obstacolele astea sunt depășite și dragostea e cât China,  nu uita că buturuga mică și orăcăitoare răstoarnă China mare. L-ai plimbat toată ziua pe afară ca să-i faci somn, l-ai hrănit bine ca să doarmă măcar o oră fără să vrea mâncare, l-ai legănat încă o oră pe picioare și, în sfârșit, a adormit. Te ridici încet, încet, ca un fulg și pui mâna pe clanță ca să ieși.  Ei, în secunda în care ai tras ușa după tine, mica bestie se trezește și urlă. Știe precis că te duci să faci sex, să mai faci unul ca el cu care să-și împartă apoi dragostea ta și jucăriile, așa că face tot ce poate să te oprească. Și reușește.

 

Vintage-Bottletot-Baby-Doll-1937

 

 

 

5 comentarii

 1. Mircela spune:

  Nu îmi doresc copii, iar acum mai am un motiv în plus să nu îmi doresc. :))

 2. Marck Anthon spune:

  Acest articol nu este scris pentru pentru a descuraja venirea pe lume a urmasilor .
  Acest articol este scris pentru a demonstra destinul magic al Femeii in viata barbatului .

 3. Laur spune:

  Cum faci sex cand ai copii? Simplu. Nu mai faci sex… cu nevasta ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.