cum să dai pumni cu mai puțin de 175.000 de euro

Îmi place la sală tot ce e cu dat picioare şi pumni. În aer, in cineva, în ceva, în mintea mea. Mă relaxează şi fizic, şi mental, aşa că, dacă aş avea unde să-l pun, mi-aş lua şi eu un sac de box. Dacă şi voi simţiţi la fel, vorba cântecului, dar nu aveţi 175 000 de euro să daţi pe un sac de box Vuitton ceea ce înţeleg perfect pentru că eu nu am reuşit să strâng mai mult de 174 550 pentru fiţa supremă, iată câteva alternative care vă vor costa mult mai puţin:

–         mărită-te cu Jude Law, fă un copil şi angajează-ţi o bonă sexy. Nu va dura mult până să-l prindă paparazzi cu ea.

–         spune-i soacră-tii că ai un nou aparat care îi ia cu mâna durerile de şale. Tot ce are de făcut este să se ţină bine de cârligul de sus.

–         du-te in frizeria din colţul străzii, desfă-ţi părul şi spune-i frizeriţei cu şcoală la UCECOM că acum e şansa ei să arate cât de creativă poate fi.

–         lasa-l acasă cu copiii şi dă-le temă să frământe cozonaci şi mută-i coşul de rufe în celălalt colţ al băii. Apoi trimite copiii la culcare şi spune-i că ai un nou joc erotic pentru el.

–         invit–o pe fosta la ziua lui de naștere

–         aruncă o jumătate de leafă pe o pereche de pantofi cu un toc atât de mare încât nu ai să-i poți purta niciodată

–         încearcă să intri în blugii din liceu

–         ieşi la o cafea cu prietena aia a ta care nu a muncit o zi în viața ei, dar s-a măritat cu un interlop foarte bogat din Monte Carlo şi roag-o să-ţi spună ce face ea în zilele de luni

 

 

louis-vuitton1-1024x576

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.