Cum să spui NU în mod politicos

Ceafă cu cartofi prăjiţi? Cum aşa? Ce mâncare e asta? Că nu înţeleg. Ceafa cui? Şi la câte grade să fie uleiul? Şi uleiul de care? De palmier, de măsline, de floarea-soarelui? Şi câte minute să stea pe foc? Pfff, complicat rău, mai bine îţi fac nişte roșii umplute cu quinoa şi un sufleu de soia cu tofu asezonat cu lăstari de lăptucă.

Să înghit? De ce să înghit? Aşa de mult a costat plasma aia nouă de nu mai avem bani de mâncare? Şi câte calorii are? Că ştii că-s la dietă. E bio? Dar eco? Sigur nu are carbohidraţi?

E meci? Ce meci?Cine joacă? Cine-s ăia in alb? Cu cine joacă? Cât e scorul? De ce a fluierat arbitrul? Tu cu cine ții? Păi nu țineai cu Sportul? Cât e scorul? Cât mai e din meci? Noi când jucăm? De ce nu jucăm? Cine joacă? De ce te uiți dacă nu joacă Sportul? Şi ce-i așa misto să te uiți la unii care aleargă după o minge? Ai dus gunoiul? Ce campionat e ăsta? Când e finala? Cât e scorul? Când duci gunoiul? De ce te bucuri la gol dacă nu joacă Sportul? Când se termina meciul? Când se termină campionatul? Cine joacă?Nu înţeleg nimic, mai bine schimb la film.

Să-i chemăm pe ai tăi la masă? La care masă? La prânz sau la cină? Crezi că la vârsta lor e bine să mănânce seara? Și la prânz, ce să  gatesc? Dacă fac bruschette, au cu ce să muște din ele? Cartofii și pastele le cresc glicemia, porcul le crește colesterolul. Complicat. Dacă fac un tort cu ciocolată. nu cumva le crește tensiunea? Mai bine fac o salată. Să pun ulei sau nu? Și dacă pun, de care să pun? De măsline că-i mai sănătos sau de floarea-soarelui că sunt ei obișnuiți cu gustul lui?

Sex în trei? Când? Înainte sau după ce pleacă ai tăi?  Și stai, de ce? Ai una în plus?

ghj

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.