De ce e bine să faci copii

Dacă relația voastră scârțâie și flăcăroiul iubirii pâlpâie mai jalnic decât un muc de țigară strivit nemilos sub bocanc, e timpul să-ți reaprinzi torța iubirii făcând un copil Toată lumea știe cât de sexy ești la o lună, două, nouă după ce ai născut și ce partide pe cinste o să trageți când dai jos tricoul bălit cu piure de fructe, în alea trei minute când adoarme juniorul.

Dacă părinții au fost severi cu tine, nu te lăsau să ieși afară când aveai teze și nici să  mergi la școală cu fusta aia mini cool și bustieră, e  momentul să le-o plătești cu vârf și indesat. Pune-le un nepot în brațe să-l crească, ce atâtea excursii și sejururi de tratament la băi.

Dacă o ardeți în întâlniri romantice  de peste două  luni și tămbălăul nu s-a decis să ia taurul de coarne și inelul de la bijutier, explică-i că timpul trece, ceasul biologic tic-tac alea, alea așadar ai rămas însărcinată.

Știi colega aia din facultate care a făcut un MBA și acum e director de dezvoltare pe trei continente și două țări jumate? E, e timpul să-ți iei revanșa. Fă un copil și apoi ieși cu ea la o cafea, neapărat  cu telefonul plin de poze și filmulețe cu puiul tău. Să nu care cumva să-ți scape vreo poză nearătată și, foarte important, nu uita să-i spui că doar un copil poate fi adevărata împlinire a unei femei și că o femeie e degeaba dacă nu se  înmulțește.

Mai ții minte cum te necăjau prietenii în adolescență că ești slabă moartă, două bețe-nfipte-n … etc? Ei, problem solved.

Douăzeci de lei o cola în club?  O juma de leafă o pereche de loubies? Două mii de euro avionul până la Kuala Lumpur? Cu un sugar acasă, problem solved.

Îți stă în coastă colega aia nouă care parcă a prins aripi și aproape ți-a suflat de sub nas promovarea? Arată-i cine  face regulile în firmă, fă un copil și răpește-i bucuria competiției.

Frumoasa lui mașină sport cu două uși după care întorceau capul femeile ca floarea soarelui după soare îți dădea emoții? Cu o mașină de familie plină de jucării, șervețele de șters copilul la cur și resturi de  biscuiți molfăiți, poți fi sigură că nu  mai duce pe altă acasă.

Nu mai aveai loc în casă de rachetele de tenis, salteluța de yoga, echipamentul de alergare și cel de sală?  Nicio problemă, oricum nu mai ai timp de așa ceva. Și nici nu mai ai nevoie, doar ai făcut un copil. Și ți-o crește ție curul, dar crește și copilul. Și dacă relația voastră începe să scârțâie, vezi punctul 2.  Mai tragi un copil.

rgtr

 

3 comentarii

  1. Mimanu spune:

    Nu pot sa cred ca ai sters postarea cu filmele… 🙁

  2. Crina spune:

    Bestială postarea!
    Că multe cupluri cred că fericirea vine o dată cu un pruncușor, de parcă ar fi atât de simplu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.