De ce e bine să mergi la nunți

Dacă încă nu ai făcut și tu pasul, e bine să mergi la nunți ca să știi ce te așteaptă.

În plus, fiecare cuplu la a carui nuntă te duci, va fi obligat să vină și la nunta ta. Mai mulți invitați, mai mulți bani strânși.

Dacă esti deja căsătorită, cu cât mergi la mai multe nunți, cu atât mai mult îți crește self esteemu pentru că, iată, nu ai fost singura păcălită.

Să nu uităm, românul se bucură întotdeauna când moare, ăăă, pardon, se mărită și capra vecinului. Bucură-te de fiecare moment, deci!

O nuntă este cel mai bun prilej să te convingi că partenerul tău nu este chiar cel mai prost dansator de pe fata Pământului.

Îți testezi limitele: vezi cât de mult poți rezista fără să respiri  în rochia cumpărată anume cu două numere mai mici, cocoțată pe tocuri de 15.

Te antrenezi pentru concediul la all inclusive mâncând și bând  ”de toți banii”. Până nu mai poți respira, adică.

Te bucuri de savoarea unică a preparatelor specifice cum ar fi buletele de cașcaval, cârnăciorii cabanos tăiați în floare, doboșul de șuncă, margarină și cașcaval și jumătatea de roșie mâzgălită cu icre.

Merită să mergi la o nuntă doar pentru ocazia de a te ține cu ambele mâini de colacii nașei sau de burta socrului mic, țopăind celebrul dans ” pinguin”.

Dacă ești într-o relație de prea mult timp și el încă ezită, o nuntă e prilejul perfect să ” bați șaua ca să priceapă iapa”.

Cu puțin noroc, mireasa îți poate dezvălui din secretele ei și îți poate da câteva sfaturi de cum să-l târâi mai repede la altar pe nehotărât.

Funny-marriage-adult-meme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 comentarii

  1. razvan spune:

    nunta in oltenia. sau „Te antrenezi pentru concediul la all inclusive mâncând și bând ”de toți banii”. Până nu mai poți respira, adică.” :))

  2. Laur spune:

    Ai uitat de furatul miresei! Pai ce facem aici, mireasa chiar nu mai valoreaza nimic, nici macar clasica sticla de whiskey? Ce om…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.