De ce mersul la sală te ajută într-o relaţie

Înveţi că nu întotdeauna e de dorit să atragi atenţia unui bărbat care arată ca în reviste, mai ales dacă e antrenorul care vine la capul tău să te numere la ultimele serii de abdomene.

Ca şi în dragoste, dacă simţi că ţi se face rău şi rămâi fără aer, trebuie să te mişti ca să-ţi revii şi în niciun caz să te aşezi şi să îţi plângi de milă.

La fel ca în dragoste, cu cât te doare mai tare azi, cu atât eşti mai puternică mâine.

Ca şi într-o relaţie, dacă trişezi la sală, nu vei avea rezultatele pe careţi le doreşti.

Înveţi că dacă te pui la mintea unui bărbat şi faci tot ce-ţi spune, a doua zi e posbil să nu te mai poţi da jos din pat.

Că dacă eşti genul nehotărât şi stai mult să te gândeşti dacă să mergi sau nu, vei mai găsi doar ce lasă alte femei: bărbaţi naşpa şi gantere de 3 kilograme.

Înveţi că dacă faci un singur fel de antrenament, corpul tău se obişnuieşte cu el şi nu mai răspunde aşa cum ţi-ai dori, aşa că e bine să schimbi şi tipul de antrenament, şi antrenorul cât de des poţi.

Ţi se confirmă încă o dată, dacă mai era nevoie, că dacă intri de bună voie şi nesilită de nimeni într-o încăpere în care se află un singur bărbat şi treizeci de femei, ai să regreţi asta după primul sfert de oră.

gsrd

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.