De ce trenul de Suceava e ca tramvaiul 41

Si  trenul Suceava-Bucuresti, si tramvaiul  41 merg pe sine. Diferenta intre ele e ca drumul cu trenul dureaza mult mai mult.

Si trenul de Suceava, si tramvaiul 41 sunt atat de imputite ca nu-ti vine sa te asezi nici picat cu ceara. Diferenta intre ele e ca de la Suceava la Bucuresti iti trece os prin os daca stai opt ore doar in picioare.

Si in tramvaiul 41, si in trenul de Suceava vin tigani sa vanda tot felul de cacaturi. Diferenta e ca in tren vand pufuleti si sucuri, iar in tramvai, plasturi si pixuri.

Si trenul de Suceava, si tramvaiul 41  sunt pline de moldoveni. Diferenta e ca aia din trenul de Suceava zic „ai di capu mieu”, iar aia din 41, ” ai de plm”.

Si in trenul de Suceava, si in tramvaiul 41 mergi fara bilet. Diferenta e ca in tramvai, nasul nu vine de unul singur, ci umbla in gasca.

Daca faci filme, si in trenul de Suceava, si in 41, gasesti suficiente personaje pentru inca un film romanesc  cu tigani si cu saraci. Diferenta e ca daca mergi cu trenul, ai timp sa observi atat de multi incat poti face si un serial.

Si in trenul de Suceava, si in tramvaiul 41, oamenii transporta vietati. Diferenta e ca in trenul de Suceava, unele au blana sau pene si nu pot fi ucise cu dezinfectant.aca

Si in trenul de Suceava, si in 41, e plin de papornite. Diferenta intre ele e ca pe papornitele din tren scrie Versace siu Chanel.

Si in tramvaiul 41, si in trenul de Suceava se bea. Diferenta e ca aia care merg cu trenul ajung ranga la destinatie.

Si conducatorul trenului de Suceava, si cel al tramvaiul 41, au vazut masini traversandu-le ilegal calea. Diferenta e ca, in majoritatea cazurilor,  ala din tramvai doar le injura, pe cand cel din tren, le si pocneste.

Nici in trenul de Suceava, nici in tramvaiul 41 nu se deschid geamurile ca ii trage curentul pe calatori. Diferenta e ca, daca incerci sa crapi un geam la 45 de grade, in tren te ataca mamicile cu copii, iar in tramvai, pensionarii.

Si in trenul de Suceava, si in tramvaiul 41, se fura. Diferenta e ca…oh, wait, nu e nicio diferenta.

image

2 comentarii

 1. corina spune:

  Sunt curioasa cu ce tren (si de cate ori) ai mers tu, de le stii atat de prost?! Probabil ai nimerit un tren dupa sufletul tau.

  • Radu spune:

   Draga Corina,

   Chiar nu intelegi sarcasmul ei? E inspirat din pura realitate. Cumva esti vatmanitza din tramvaiul 41 de esti asa atacata? Sa iti dau in special brownie sa te relaxezi, zic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.