De la Sambata lui Valentin la Sf. Mortilor

Anul acesta, ziua de 14 februarie a fost frateste impartita intre Sf Valentin si Sambata Mortilor. Desi la prima vedere intre babele care se impiedicau cu coliva in usa bisericii si cei care se inchinau prin malluri la sfanta inima de plus nu exista vreo legatura, conexiunile sunt mai multe decat am fi tentati sa credem.

Si unii, si altii, se pare ca au nevoie de o zi speciala in care sa-si aminteasca de cei  dragi.

Si unii, si altii, cred in ceva  ce nu exista- unii, in viata dupa moarte, altii, in dragoste (pana la adanci batraneti).

Si ziua indragostitilor, si ziua mortilor se lasa cu mancare si bautura.

Fie ca unii se gandesc la 14 februarie ca la ziua iubirii, fie ca se gandesc la ea ca la ziua pomenirii mortilor, vor fi lacrimi si intr-o tabara, si in cealalta.

Dar cea mai tare conexiune intre ziua iubirii si ziua mortilor a facut-o  un domn numit Stelica. Domnul Stelica avea sotie, avea amanta si avea amanta la amanta. Si vajaiala asta amoroasa l-a obosit in asa hal ca a facut bietul om infarct si a murit. Cand a  murit, nu era la niciuna dintre doamnele sale, era intr-un cu totul alt oras, probabil in drum spre amanta la amanta la amanta, asa ca omul a ramas la morga spitalului.

Cand sa-l ridice si sa-i faca cele cuvenite pentru ultimul drum, sotia a ridicat din umeri si a intors fundul, anuntand spitalul ca nu e treaba ei ca el se mutase de la ea de  mai mult de doua luni.

Amanta numarul unu s-a scuzat elegant ca nu o intereseaza unde va hodini bietul om si ca e datoria nevestei legale sa-l inmormanteze. Si cum altfel, daca in momentul intamplarii, raposatul era inca in acte cu nevasta-sa si nu cu ea, desi ea ea il batuse ani de zile la cap sa rezolve problema asta, asa ca sa se ocupe de inmormantare aia de-l avea pe inventar.

Iar amanta la amanta si-a pus picior peste picior, a tras cu sete din tigara si a anuntat ca ea abia il cunoscuse, de cateva saptamani, si daca se gandeste mai  bine, nici macar nu au apucat sa faca sex.

Nu stiu cum s-a terminat tarasenia, daca l-a inmormantat  careva sau fac studentii la medicina studiu pe bietul domn Stelica, eu am auzit povestea cand eram cu capul in jos pe masa de masaj, la salonul unei prietene, www.salusterapia.ro

cda7df3b3b97837309a0a0a3f3664f7c

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.