Despre zahărul ascuns

Încerc și eu ca tot fotomodelul să mă împrietenesc cu cântarul după Sfintele Sărbători cu 4000 de calorii pe zi. Măcar să fiu în stare să nu mă mai uit la ecranul cântarului ca o fetiță de patru anișori la IT singură în casă, în crucea nopții.

Drept pentru care am decis ca măcar pentru o perioadă de timp să mă despart de zahăr. A fost cu  muci, cu plânsete, cu supradoză și promisiunea că vom fi din  nou iubiți imediat ce-mi ating greutatea dorită.

Am închis ochii când mi-au apărut în feed torturi indecente, m-am ținut de nas când am trecut pe lângă cofetăria Maria și mirosea criminal a amandină, a băgat nasul în laptop când a apărut la birou un platou cu fursecuri.

Am trecut pe salate și când îmi făceam celebrul meu -sos de muștar care imită maioneza- mi-am aruncat într-o doară ochii pe eticheta borcanului de muștar. Și ghici, ce? Are zahăr. Cum zahăr au și murăturile cumpărate. Și stau și mă revolt: trădare, trădare dar să știm și noi! Dacă tot bag zahăr în mine măcar să mă și bucur de el, nu doar de pantalonii care țipă pe mine.

Altfel e  ca și cum aș fi fost aleasă Miss Univers la 20 de ani și aș fi intrat în comă în urma unui accident pînă la 40 de ani, pierzând cea mai mișto perioadă din viață.

E ca și cum aș fi fi fost păcălită să trec droguri fără să știu și să fiu arestată în aeroport deși muream de durere de cap și aș fi dat orice chiar și pentru un nurofen.

E ca și cum ași fi strâns bani o viață ca să ajung pe plaja pe care s-a filmat The Beach și as fi fost troznită de o indigestie care m-ar fi închis în cameră toată vacanța.

E ca și cum m-aș fi îmbătat glorios cu Hugh Jackman și m-aș fi trezit dimineața fără să-mi mai amintesc nimic din sexul sălbatic de peste noapte.

E ca și cum m-ar fi arestat DNA-ul  pentru cea mai mare fraudă financiară ever și eu aș avea amnezie și nu mi-aș mai aminti niciun cont în care am ascuns banii.

E ca și cum aș fi Dragnea la pușcărie și nimeni din PSD nu ar ști cine sunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.