Furaţi, vă rog, şi acest articol!

De câteva zile, internetul este plin de un articol ciordit de pe site-ul meu, articol scris de mine cu mânuţele astea două.

Acest articolul a fost preluat cu copy paste fără menţionarea sursei de către jumătate de internet si asumat ca text propriu de tot felul de jurnalişti, profesori, bloggeri, admini de pagini de umor şi alţi creatori originali de content sau a fost făcut jpg întru mai buna răspândire pe net. La un simplu google cu prima frază din articol, o să vedeţi dimensiunea nesimţirii.

După ce am raportat de mi s-au băşicat degetele şi m-am certat cu toţi tâmpiţii creatorii originali de content, am obosit, e prea mare netul pentru mine.

Aşa că m-am gândit să mai scriu ceva numai bun de furat, chiar vă rog frumos să furaţi fără jenă textul de mai jos:

Bucuria darului este o mică fundaţie din Braşov care ajută zilnic peste 300 de persoane sa supravieţuiască. Printre aceştia sunt 40 de oameni fără adăpost şi 80 de copii ce sunt ajutaţi cu o masă caldă, cu gasirea unui loc de muncă, acte de identitate, hainute, rechizite etc.

Ei, această fundaţie participă la bursa binelui iniţiată de BCR, iar dacă intră în primii trei, primesc 5000 de euro. Pentru asta au nevoie de cât mai mulţi oameni care să doneze infima sumă de 5 lei.

Cu 5 lei, poţi cumpăra încă o zi de supravieţuire pentru un om mai puţin norocos ca tine sau o masă caldă pentru un copil. În linkuri găsiţi toate informaţiile necesare şi vă rog eu frumos, furaţi cât puteţi de mult, cu neruşinare chiar, textul de mai sus.
as

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.