Greu la drum cu pipi-edici multe

Cand pleaca impreuna la drum lung, femeia si barbatul au probleme diferite. El se enerveaza cand prinde un tir lent in fata, ea, cand nu-si poate improspata rujul in oglinda in portiunea cu curbe stranse. El se ingrijoreaza ca, din cauza zapezii, nu ajunge pe lumina si drumul va fi mai greu, ea, ca nu mai prinde macar cateva magazine deschise.

Cand vrea sa faca pipi, el opreste in prima ghena cu aspect de semi-buda, face pipi si pleaca mai departe. Cand vrea ea sa faca pipi, inca nu s-a inventat WC-ul perfect in care sa se opreasca.

In prima benzinarie, nu a localizat in primele cinci secunde buda, deci a decretat ca nu exista. In a doua benzinarie, WC-ul era murdar. In a treia, era in afara benzinariei si i-a fost frig. In a patra, buda era incuiata si s-a jenat sa ceara cheia angajatilor. In urmatoarea, a stat chiar si la coada. Asa, vreo douazeci de minute. A intrat si a iesit imediat ca nu aveau hartie. In urmatoarea, nu curgea apa cum trebuie.

Cand vezica a ajuns ca o oala sub presiune si rinichii erau pe punctul de a ceda, intra in ultima benzinarie. Si sta.  Si sta. El se uita la ceas- il prinde noaptea pe drum dar, pana la urma, e un semn bun ca nu a iesit in primele cinci secunde.

Cand, intr-un sfarsit, iese, ii cauta ochii cu privirea dar fata ei nu arata nimic bun.

Ëi, de data asta, ce s-a mai intamplat? Era coada? ”

„Nu.”

Ëra murdar?”

„Nu.”

Äpa, hartie, sapun aveau?”

Äveau”

„Si-atunci? Ce nu aveau?”

” Ei, nu am gasit nimic interesant de cumparat.”

„??!!”

„Pai cum sa le folosesc WC-ul fara sa cumpar nimic din benzinarie??!!”

Woman-Car-Ad-2

2 comentarii

  1. uirebit spune:

    Adevarul este ca urmasii lui Adam sunt mult mai norocosi din punctul asta de vedere. Ne rezolvam problema din orice pozitie, oriunde, indiferent de situatie. Daca iti vine, iti vine, nu ?

    Femeile au nevoie de ambianta, faianta, miros de curat si liniste . Toata combinatia asta pentru un simplu pipi.

    Stii de ce ?
    Pentru ca n-au facut armata 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.