La ce e bun Mercur retrograd

Gata, a inceput perioda aia in care toate sunt cu fundul în sus, una spui și alta se aude și tot așa. Și nu, nu e vorba de PMS, ci de Mercur retrograd. Înainte să dați cu pietre și vorbe grele după biata planetă, aflați că  lucruri bune se pot întâmpla cât timp merge astrul în marșarier.

De exemplu, readuce în viața voastră foste relații. Buun. Deci dacă  mai suspinai bovarisme de dâmbovița după ăla relația prematur încheiată cu ăla frumi din liceu, ai acum ocazia perfectă să te vindeci de el văzându-l cum arată în anul de grație 2020:  burtos, pungit și fără păr în cap.

Și dacă tot e posibil să dai de foști în drum spre piață, de acum până pe 10 martie, cât ține retrogradarea, nu ieșiți  din casă altfel decât perfectă. Unghii, păr, machiaj, tocuri, rochia cea  mai bună. Nu ieșiți  în trening nici dacă se dau gratis louboutini la colțul străzii pentru că nu știți cu cine vă puteți întâlni. Și e păcat să nu-și bage fostul unghia-n gât văzând ce a pierdut.

Apoi, dacă papucul aruncat de tine după el în timp ce ieșea ultima oară pe ușă și-a ratat ținta, acum, cu puțin antrenament înainte,  ai ocazia să-l nimerești din plin.

Și dacă furia despărțirii ți-a sugrumat vocea și au rămas nespuse atât de multe, nu mai arunca banii aiurea la psiholog să-ți rezolvi frustarea. Mercur, dragul de el, ți-l aduce înapoi în gheruțe să-ți exprimi pe îndelete sentimentele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.