mi-a scris Jude Law

” Draga Adela,

Mi-as fi dorit din suflet sa te pot cuceri conform celor scrise de tine, dar se pare ca nu ma prea pricep.

Am mancat cat de mult usturoi am putut, dar tot ce am reusit a fost sa lesin pisica si sa alung din jurul meu pe o raza de doi kilometri orice faptura vie. Plus arsurile de peste noapte, asa ca nici sfatul tau cu usturoiul nu a functionat.

Ce sa mai spun de sfatul cu tarusul, am atacat-o cu el pe Paula Iacob, crezand ca e strigoi deja si m-a arestat politia. Acum am iesit pe cautiune, m-a costat o palarie de bani, asa ca nu mai am nici cu ce sa umplu alea patru portofele.

Din pacate, nu am nici trening de mers la munca, nici trening de duminica. Am doar un trening in care alerg in fiecare dimineata.

Ieri am dat foc la casa incercand sa fac focul in mijlocul sufrageriei, asa cum m-ai invatat tu, asa ca in momentul asta nici macar nu mai am casa mea, asa cum isi doreste orice femeie din Romania.

Masina am, dar nu e nici mare, nici lucioasa, nici luxoasa. Este un Mini pe care eu il iubesc mult, dar am inteles ca la voi cu Mini umbla doar secretarele si bonele.

Am vazut ca si baietii astia ai vostri au incercat sa puna in aplicare sfaturile site-ului nostru de dating si nu le-a prea iesit.

Eu ti-as fi luat o sticla de vin rosu si niste branza frantuzeasca, dar nu am http://goo.gl/ob0lYO prin zona. Apropo de bone, stii cumva vreo bona interesata sa-mi viziteze masina?”

 

 

Un comentariu

  1. Uivlis Navzar spune:

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHhhgag gAGAag g super articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.