Naționalo, te iubesc la nemurire

Dacă naționala de fotbal a României ar fi femeie, ar fi mai iubită decât trei sferturi din populația purtătoare de fuste a României, deși ar fi chioară, proastă, f***tă în toate găurile, crăcănată, bătrână și cu bube în cap.

Microbistul român s-ar așeza în fiecare dimineață la capătul patului ei, purtând tricoul făcut special pentru ea cu un mesaj care îi spune cât de mult o iubește deși e chioară, proastă, f***tă în toate găurile, crăcănată, bătrână și cu bube în cap. S-ar așeza răbdător și plin de speranță, cu o tavă cu cafea și brioșe și i-ar susura: draga mea, lumina ochilor mei, crezi că azi vei putea reuși să faci un ou prăjit fără să dai foc la casă?

Și aia, chioară, proastă, f***tă în toate găurile, crăcănată, bătrână și cu bube în cap, ar ofta așa, din rărunchi și s-ar întoarce cu curul ei mare la el: te rog să nu mai pui atâta presiune pe mine că de aia nu mă pot concentra.

Nu pun, iubito, nu pun. Uite,  te las să dormi în continuare.

Și românul microbist pleacă și visează cu ochii deschiși cum echipa națională o să-l aștepte diseară măcar cu o amărâtă de ceafă cu cartofi prăjiți. Se întoarce acasă zâmbind cu speranță, dar fumul gros care iese pe geam i-l îngheață pe buze. Proasta nu a fost în stare nici măcar să facă un ou prăjit fără să dea foc la jumătate de casă. Stă spășită și îi explică unde a greșit și ce strategie va trebui să aplice la oul următor și românul microbist oftează și o iartă.

O iartă și cînd vine noaptea acasă răngi de beată, râgâind a Old Spice și vin prost. Și  microbistul îndrăgosțit îi pregătește cada și o spală pe spate. Până la urmă, a iertat-o de fiecare dată. Și când i-a stricat mașina, și când i-a tocat banii, și când a prins-o cu portarul din Insula Feroe.   Lasă, iubire, că o să reușești data viitoare. Ia uite ce am eu pentru tine în buzunarul pantalonilor: o icoană!

c7b74

(poza de aici:http://mysport.gsp.ro/)

 

Un comentariu

  1. Gina spune:

    Microbistii.. pana si eu ca femeie am ajuns sa fiu o mai buna sustinatoare a nationalei, desi fotbalul nu ma atrage, ma uitam din cand in cand, uneori din lipsa de ocupatie, alteori din placere. Totusi am facut o figura frumoasa, desi meciul cu Finlanda n-a mers ca pe roate, importanta e calificarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.