Niște studii despre sărut

Se spune ca un sărut consumă 26 kilocalorii pe minut. Dacă te săruți 10 minute, va să zică, scapi de o juma de ciocolată. Acuma nu știu cât au studiat cercetătorii, dar  beneficiul ăsta e la mintea cocoșului: dacă ai gura ocupată, e clar că slăbești dacă nu poți să bagi mâncare în ea, dooh. O prietenă de-a mea aflase, probabil, chestia asta și își propusese să urmeze la modul cel mai serios dieta cu sărutul, doar că la ea, în mod cu totul surprinzător, a funcționat în sens invers, adică a îngrășat-o vreo cincisprezece kile. Păi da, că a rămas gravidă de la atâta sărutat.

Alte studii spun că perechile care se sărută mult, durează mai mult. Mare descoperire, a zis un prieten de-al meu căsătorit de peste zece ani. E simplu, s-a lăudat el, de câte ori mă întreabă de unde vin sau când are chef de scandal, o sărut și gata, tace. Socoteala lui, însă, a ținut până acum două luni când, sărutându-și soția după ce se frecase nițeluș de o animatoare ușor prea parfumată și cu un parfum ușor prea prost, într-o delegație în Bamboo, aia s-a cam prins și i-a cam pus bagajele la ușă. Așa că, pe el, statistica l-a cam sărit.

S-a măsurat, cumva, că sunt 146 de mușchi activați în timpul unui sărut. E rost de niște antrenamente mai seriose, și-a spus vecinul meu, antrenor, care a început să facă fitness intensiv cu o vecină puțin cam măritată. Și cum se antrenau ei așa de zor, a sunat cineva la ușă și, panicat, el a sărit pe geam de la etajul unu și și-a rupt tibia în două locuri. Drept pentru care, câteva săptămâni bune, va sta cu piciorul în tavan, fără să fie în stare să-și mai lucreze alți mușchi.

Fără să am vreun studiu aprofundat la bază, sunt în măsură să îți spun că oamenii care sărută și se sărută pot ajunge în Mykonos. Cum așa? Simplu. Fă o poză sărutând ce ți-e mai drag ție, urcă poza pe contul tău de Instagram cu hashtag-ul #kissyourhoney și poți câștiga o excursie pentru două persoane în insula Mykonos, Urmareste www.kissyourhoney.com pentru a vedea cele mai noi imagini din concursul Metaxa Honey!

o9zpxWTKFpoh5fg867DBPtxho1_500

2 comentarii

  1. oreste spune:

    Mykonos ? Si pentru Lesbos cam ce poze ar trebui ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.