Nu ne mai castrați berea!

Pe vremuri, berea era bere. Rece, băută din niște halbe urâte ciobite pe la colțuri, dar era bere. Rece, tare si amăruie. Era a lor, a bărbaților care  o  beau împreună, într-o frăție a lor. Când primeau câte o femeie printre ei și o lăsau să bea cu ei bere de-a lor, era un ritual de inițiere magic pentru acea femeie. Din momentul ăla, fericita acceptată în gașca lor era, practic, una de-a lor. Făcea glume  de băiețeală cot la cot cu ei,  o luau la meciuri, îi povesteau de gagicile lor, vorbeau liber în prezența ei și nu mai exista nici măcar un minut în care ea să fie privită ca o ființă fu**bilă cu sâni și cur, ci era doar un băiețoi cu fustă și atât.

Povestea asta minunată avea să țină până la adânci bătrâneți dacă undeva, cândva,  o gașcă din asta de băieți nu făcea marea greșeală să accepte la masa lor cu bere o feministă, ceva pe la marketingul unei companii de bere. Poate s-a  deghizat bine, poate înjura la fel de bine ca ei și asta a facut-o de încredere, dar cert e că feminista a vrut bere mai slabă, cu patru la sută alcool, in sticle mici, sclipicoase și scumpe. Deși băieții au observat că fac mai multe drumuri la baie până să se  binedispună puțin, nu au protestat în niciun fel împotriva acestei beri. Iar  feminista a mai făcut un pas: a vrut bere cu lămâie. Și cu grepfruit. Și cu merișoare. Și când prima bere cu umbreluță a fost adusă la masă, băieții s-au pipăit între picioare,  panicați. Adică plm, au zis ei, ce poponăreală de bere e asta? Și la ce e bună berea cu merișoare? Ce face ea, în afara faptului că-ți micșorează testiculele? E purgativă? Face bine la rinichi?

Mie mi-e frică șă nu mă transforme în femeie, a zis unul și s-a ridicat de la masă. Și ăilalți toți l-au urmat. A rămas doar feminista care și-a sunat prietenele să le cheme la o bere de fete.

ddeacx

2 comentarii

  1. Ana Gorea spune:

    :))) buna asta, e purul adevar!

  2. dush spune:

    dom’le…pe afara berea de fete ii la fel de de traditie ca aia de barbati…cu cirese si fragute – vezi pe la belgieni kriek si framboise. Aia cu lamaie e o aberatie ca detergentul de rufe cu balsam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.