ca vrea o oglinda pentru barbati

Femeia se invarte ca un titirez in fata oglinzii. Isi tuguie buzele nemultumita si o umbra i se asterne pe chipul frumos. Isi ridica putin bluza si-si priveste abdomenul suplu. Incrunta sprancenele: cele doua masline puse in plus in salata de la pranz incep sa se vada! Parca se contureaza, asa, perspectiva unui colacel! Gata, de maine sta si la ora de cardio, si la aia de pilates. Se ridica apoi pe varful picioarelor, stand pe niste tocuri imaginare. Fundul bombat parca nu mai e asa bombat, parca a inceput sa se lateasca, uite, aici, se vede deja. apuca centimetrul cu mainile tremurande si se masoara: o da! are cu 0, 5 cm mai mult decat azi dimineata! Isi ciupeste pielea de pe coapse dar nu se vede nimic. Insista, strange mai tare si iata! Isi inabusa cu greu un tipat de disperare: incepe sa apara coaja de portocala! Trage cantarul de farmacie spre ea si se urca pe el. lacrimile incep sa-i curga pe obraji: s-a ingrasat cu 4 grame!
Se priveste apoi din profil, din fata, din spate. Se decorporalizeaza si-si priveste de sus corpul: un fir de par alb si-a facut deja aparitia! Femeia lesina!

Barbatul trece prin fata oglinzii si se opreste brusc, incantat de ce vede. isi ridica tricoul, isi bate burta crescuta din greu cu bere si mici, isi freaca ceafa dubla si zambeste multumit: e frumos! e atat de frumos incat nici macar oglinda nu-l poate cuprinde! ragaie fericit si se rasuceste stanga-dreapta: „oglinda-oglinjoara, bai nene bai, ce superb, ce adonis si apollo si campion de  meciuri polo sunt, nene!”

Vreau si eu o oglinda din aia in care se uita barbatii.

large                                  ( poza de aici

5 comentarii

  1. O fată spune:

    Dar sa stii ca ei, barbatii, de multe ori nici nu se uita in oglinda si uite asa scapa de complexe. 🙂

  2. Javra spune:

    Asta-i uşor. Mai întâi trebuie să începi să mănânci mai mult decât pe săturate şi să te îngraşi. E primul pas. Mai întâi fă-l pe ăsta şi mai vorbim…

  3. […] Adela spune cu umor că vrea o o glindă în care se privesc bărbaţii şi se văd superbi. Femeia “îşi ridică puţin bluza şi-şi priveşte abdomenul suplu. Încruntă sprâncenele: cele două măsline puse în plus în salata de la prânz încep să se vadă! …Fundul bombat parcă nu mai e aşa bombat, parcă a început să se lăţească, uite, aici, se vede deja. Apucă centimetrul cu mâinile tremurânde şi se măsoară: O, da! Are cu 0,5 cm mai mult decât azi-dimineaţă!” […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.