oo poveste fără oo

Zilele trecute s-a întors în țară, în vacanță, o bună prietenă de-a mea, fostă colegă de facultate. Cu această ocazie măreață am reușit să ne mobilizăm mai multe  și să facem o adunare de fete așa, la un vin. Buun. Seara, la terasa de pe malul lacului, șase fete  cucuiete și un domn, poc și el acolo, târât de lesă de consoarta din dotare. Domnul, ca și consoarta, fuseseră colegi de grupă cu noi, dar întâlnirea fusese planificată  doar pentru fete. El era și el tot un fel de fată, aveam să constat asta pe parcurs, doar că nu avea sâni.

Omul fusese cândva Bărbat. Cool,sexy, miștocar spre golănaș, cu simțul umorului. Era o coadă de fete la ușa lui de-l știa toată facultatea. Asistenții făceau glume cu el, era celebru. Frumușel, ten măsliniu, ochi verzui. Dădea bonuri de ordine la camera lui din cămin și, orice și-ar fi dorit inimioara, nu trebuia decât să pocnească din degete și să bată de două ori din genele lungi și femeile se umpleau de cucuie dându-se cap în cap să-i împlinească voia.

Era el acolo, stingher între noi, și nu era el. Era umbra bărbatului care fusese odata. La fel de frumos și de sexy și acum, dar lobotomizat. Ce pățise? Pățise că se însurase cu cine nu trebuia. În tot șirul ăla lung de femei care făceau anticamera la dormitorul lui, se asezase cuminte și răbdătoare si Ana, una din colegele mele, de față acum. Ei, cumva, asta, nici mai frumoasă, nici mai deșteaptă ca altele, poate doar mai fertilă,  reușise să rămână gravidă și să-i pună șaiba pe deget. Și din momentul în care i-a luat numele, i-a luat și oo-le cu totul. Conștientă de faptul că el era cinci capete peste ea și ca să să fie sigură că omul se liniștește și nu mai calcă pe-alături, femeia nu s-a lăsat până nu l-a castrat și demasculinizat  de tot. Domnul mai avea puțin și  avea și menstruație. În primul rând, seara asta nu era o excepție, femeia îl târa  pe la toate prietenele ei cum târâie ghepardul prada apucată de beregată.  Familia lui era familia lui, familia ei era familia lui. Vacanțele și le făceau cu ai ei, sărbătorile și le făceau cu ai ei. Și pentru ca detaliile slinoase legate  de cine pe cine ia în brațe la culcare și cât de mult îi place lui să facă spooning nu au fost suficiente, a început să-i spună ursuleț, pisicel, bursucel și doruleț. Când a devenit prea plastică pentru  stomacul nostru și a ajuns la cocoșel și ciucurel am oprit-o repede. El zâmbea tâmp și o aproba  de fiecare dată. Îl mângâia și-l pupa și-l trăgea tandru de lobul urechii de parcă acum se întorsese de pe front și nu-l văzuse de cel puțin un an.

Ei au plecat spre casă mai devreme că el trebuia s-o ducă pe mama ei la gară foarte devreme, noi am mai rămas. Și-am dezbătut până am căzut de acord că domnul ori suferise o operație pe creier. ori asta își dorise el cu adevărat și nu  cohorte de femei frumoase care să i se inchine la un semn. Și, ce să vezi,  doar Ana prinsese șpilul.

not-really-a-bitch

 

5 Comments

 1. alin says:

  Uite de-aia nu dam 2 bani pe femeile din Romania.

 2. alin says:

  Cand auzi de femei ucise si taiate in bucati, sa stii si tu care e cauza.

 3. Arhi says:

  alin ropan, ti-am mai zis ca asemenea comentarii te pot baga minim la spitalul de veseli. serios, tine-ti durerile in propria ta baie si faianta

 4. Mihai says:

  Eh … e multa suferinta in lume …dar astea de mai sus, nu-s chiar printre cele mai urate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *