Paranormalul din viata mea

Exista legende din mosi-stramosi care spun ca semaforul de la Calea Victoriei, capatul din Piata Victoriei este uneori si verde, dar nimeni nu stie pe nimeni in viata care l-a vazut avand acesta culoare.

Cercetatorii au calculat ca un om care traverseaza zilnic pe acolo, de doua ori pe zi, timp de 50 de ani, are trei sanse si doua sferturi sa-l prinda verde in viata lui.

Alti statisticieni spun ca ai mai multe sanse sa castigi marele premiu la loto decat sa prinzi semaforul pe culoarea verde.

Doi indragostiti care si-au dat intalnire la acest semafor, dar nu s-au inteles pe ce parte a strazii sa stea, au asteptat atat de mult sa se intalneasca incat atunci cand s-a facut verde, ea deja  se casatorise cu altul si facuse si doi copii.

Alti indragostiti care, insa, au avut noroc si s-au intalnit pe aceeasi parte a strazii, s-au casatorit, au facut copii, au divortat si apoi s-au recasatorit. Apoi au traversat tinandu-se de mana.

O femeie care, dupa ce a traversat, s-a intors ca uitase ceva, si-a pierdut mintile dupa ce, traversand a doua ora, nu a mai recunoscut nimic- cladirile fusesera demolate si, in locul lor, fusesera construite altele.

Se spune ca pana si Dalai Lama si-a pierdut rabdarea la semafor si a inceput sa dea cu pumnii si cu picioarele in stalpul semaforului si sa injure de toti cristosii budisti.

Exista, insa, oameni care sunt imuni la efectul semaforului, ba chiar se plang  ca nu au timp destul sa se pregateasca sa traverseze. Ei se numesc ardeleni.

Exista o teorie inca nevalidata cum ca, la acest semafor exista o falie temporala care incetineste de milioane de ori curentul electric in becul verde al semaforului.

esd

5 comentarii

  1. Laur spune:

    Pe vremea mea (in ce hal am ajuns, sa vorbesc despre liceu), exista in pasaj o patiserie. Faceau niste merdenele excelente si mari. Tineau cat un semafor, aproape ca nu imi doream sa se fac verde. Ce sa zic? Pana la urma paranormalul tine de perceptie…

  2. Cronicarul spune:

    Prima data cand am facut sex semaforul s-a facut foarte repede rosu. De atunci si-a revenit.

  3. Oarecare spune:

    Eu cred ca tocmai ati oferit scuza perfecta atat pentru doamne („draga, am intarziat la intalnire, am stat la semaforul ala…”) cat si pentru domni („draga, eu am plecat la timp de la bere dar am stat la semaforul ala…”)… si copii („dragi parinti, voi ajunge cat pot de repede acasa sa-mi fac temele, doar sa se faca verde la semanforul asta”)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.