Pe cine ar trebui să mai decoreze Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat marti, la Palatul Cotroceni, pe Florin Piersic, Stela Popescu si membrii trupei Cargo. Florin Piersic a primit decoratia cea mai inalta, Ordinul Steaua Romaniei in grad de ofiter. Nu ştiu cu ce consilieri s-a sfătuit domnia sa, dar după sugestiile făcute, pare să fi fost consiliat în cadrul unei şedinţe de spiritism cu persoane care au trăit la începutul secolului 19, aşa că îmi permit să enumăr mai jos câţiva români pe care ar trebui să-i decoreze cât de curând:

1. Post-mortem în viaţă, pe Radu Beligan, pentru determinarea cu care încă mai crede că, atunci când e urcat de subţiori pe scenă, joacă într-o piesă.

2. Pe Alexandru Arşinel care s-a supărat atât de tare că a jurat că nu mai face în viaţa lui o glumă pentru poporul român. Oh, wait…

3. Pe copywriterul sau ce-o fi el care a avut ideea genială de a face nişte reclame ( Catena) atât de proaste că au devenit memorabile.

4. Pe Snoop Dog că a făcut reclamă comunei Bogata.

5. Pe Mihaela Rădulescu, vedeta care a demonstrat cât de patrioată e atunci când a dat micul dejun cu caviar de la Monaco pentru micul dejun la Bucureşti cu un cârnat şi două ouă şi tăvăleala în nisip pe plaja din Nissa cu tăvăleala în făină pe scena unui show din România.

6. Pe Ion Iliescu ce îşi doreşte atât de tare să trăiască suficient de mult încât să fie acuzat măcar pentru Mineriadă.

7. Pe Cristi Minculescu pentru că ultima sa apariţie într-un videoclip este cea mai eficientă campanie antialcool văzută în ultimul timp.

8. Pe Mărioara Zăvoranu, post-mortem, pentru contribuţia adusă umorului românesc atunci cînd, însărcinată fiind cu Oana, a decis să păstreze copilul.

9. Tot post-mortem, pe Vadim Tudor care, prin golul lăsat în urma lui, a dat şi altor tineri români de succes precum Beyonce de România şi Narcisa lui Guţă şansa promovării la TV.

10.Pe Fuego, pentru că-şi împodobeşte bradul cu mama în fiecare an şi, astfel, o ţine departe de meetinguri politice şi alte manifestări dăunătoare specifice vârstei.

11. Pe chirurgul clujean Marcel Tanțău care a operat în premieră pentru Europa de Sud-Est un copil de 4 ani care suferea de o boală gravă, Achalazie și nu se putea alimenta. De exemplu.

cef

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.