sa luam aminte la diva maritataaaaa!

 

O diva fara vreo ocupatie concreta inregistrata in cartea de munca si in general fara carte de munca anunta azi  in toate tabloidele ca un om de afaceri a cerut-o in casatorie,

Aleluia! Slava cerului!  Aud planetele cum se aliniaza, aud cerul cum se deschide si heruvimii cum canta!  Daaa! Asta da pilda!  Eu as propune-o la slujba de duminica pentru ca e mai tare chiar decat pilda cu vinul preschimbat in apa. Aaa, invers. Parca si aud popa cantand nazal:’

” Si iata!, Ea, diva a cunoscut implinireaaaa! Dupa luni de sprijinit un scaun in platou si de mangaiat microfonul in studio, a venit fericireaaaa! Si toate silicoanele si toate balcoanele si-au gasit rostuuul! Si toata intristarea in fata vitrinelor si toata infometarea in fata frigiderului sunt acum duseeee! Sa luam aminteeee! Sa stam stramb pe tocuri de 16 si sa judecam dreeept! Ca tot chinul are un rost cand omul de afaceri iti vara sub nas o cutiuta cu un ineeel! Caci asta e implinireaaa si slava si gloriaaa!  Si sufletul ei ostoit si-a gasit alinareaaa! Ca astea doua lucruri si-a dorit ea, divaaa! Sa fie nevasta si sa fie bogata! Si acum le are pe amandouaa! Aleluiaaa!

Si cerurile se vor deschideee! Si tabloidele vor fremataaa! Si lumea va vuiii! Si toti vor afla, chit ca nu-i intereseaza, cand e nunta, ce culoare are rochia de mireasa si cate masline vor fi in farfuria invitatilooor!

Sa ne rugam, insa, ca piaza rea sa se ducaaaa! Si omul de afaceri sa nu se dovedeasca ulterior ca detine o taraba de covrigi in Obor si pune diva la framantaaaat! Sau ca s-a dat diavolului si face afaceri necurate de mai ajunge biata diva  sa semneze declaratii la politie in loc de carduri in maaaall!

Si ce bine de noi ca se maritaaa! Ca mai scapam de o diva si pana gasesc astia alta mai deschidem si noi televizooorul! Aleluia pam paaaam!”

101014888_large_18

3 comentarii

 1. bianca slav spune:

  ofticoaso!crapi de invidie ca n-ai si tu un victorel sa-ti prezinte vremea , asa cu stil ,in dormitor!dar eu ca o diva ce sunt..stiu ..ti-a intrat seceta in asternut si nu mai crezi in prognozele meteo ..ha ha ha

 2. bianca slav spune:

  Mda..sa-ti zic un banc
  In cancelarie discutau doamnele profesoare intre ele :
  – Tu, draga, cum faci ca de fiecare data esti imbracata in ton cu vremea (parca ai avea un meteorolog cu tine-sic!)daca ploua ai umbrela cu tine , daca e soare esti imbracata subtire , ochelari de soare..cum naiba reusesti ?
  – Simplu draga ! Dimineata cand ma trezesc , ma uit in chilotii barbatului ; daca baluba este pe partea dreapta ..e clar , o sa ploua ..si-mi iau umbrela ; daca este pe partea stanga , o sa fie vreme frumoasa si ma imbrac subtire si-mi iau ochelarii de soare !
  -Pai si daca nu e nici pe stanga nici pe dreapta ?
  -Auziti si voi fetelor ce ma intreba !!!tu , pai aia mai e vreme de plecat de acasa ?!!
  Asa draga Adela , ce-as putea sa-ti zic despre plecatu` in slapi , pe ploaie ?! Ai grija sa nu racesti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.