sală, sală, vrem ostaşi

Dragi bărbaţi care veniţi la ora de aerobic, respect faptul ca  încercaţi să daţi jos burţile de bere, spre deosebire de muuulti alţii. Cu toate astea, am cateva mici rugaminti:

-înţeleg perfect faptul ca un spate îmblănit nu poate aparţine decăt unui mascul adevarat şi personal nu am nimic de  împarţit cu blăniţele ascunse sub haine, dar o blăniţă transpirată nu e tocmai cel mai frumos peisaj cand îţi crapă ficatul ţopăind in flotări, aşa că vă rugăm frumos, fără maieuri decoltate. Un tricou normal e binevenit.

–  suntem  cu toatele convinse ca  bijuteriile voastre au dimensiuni impresionante şi deci au nevoie de tot spaţiul din lume, dar serios, shortul ala scurt în care-ţi flutura  toate cele  ne provoaca râsul. Şi ştim cu toţii ce greu e sa râzi când faci abdomene.

-glumele şi comentariile voastre nu ne interesează. Sunteţi suficient de distractivi baletând ca nişte lebedoi pe stepper şi ştim cu toatele cât de pontoşi sunteţi, dar nu ne vine deloc să râdem. Vezi mai sus de ce.

-da, aerobicul ne aduce în tot felul de poziţii la care dacă adaugi puţină imaginaţie, aveţi material de studiu după. Şi da, ştim că suntem superbe.  Cu toate astea, nu ne place cand va zgâiţi la fundul nostru.

– minunaţilor, ora de aerobic este cel mai prost moment in care o femeie şi-ar dori să fie agăţată, aşa congestionată şi cu pete de transpiraţie pe pantaloni.

-voi ăştia care veniţi târâţi de gagici, ignoraţi tot articolul. Sunteţi destul de nefericiţi si fără să-l citiţi.

contraption1

 

 

 

5 comentarii

 1. marius spune:

  in cazul asta, baietii sa se duca la sala…la fotbal.

 2. gutuie spune:

  avem si reversul shortului, baietii care vin in colanti de biciclist….

 3. Arn spune:

  Un articol destul de feminist.

  Chestia cu blanita este foarte foarte rara, dar este mentionata de tine, am putea si noi sa comentam chestii care apar forate rar la femei dar, veti spune ca este sovinist, ca este un fenomen foarte rar…

  Despre modul in care se imbraca diferiti oameni, putem si noi sa gasim multe penibilitati la femei, dar nu o facem din bun simt. Fiecare decide sa puna pe el ceva in functie de posibilitati, gusturi, nevoi… si nu in ultimul rand prefetinte. Aspectul sexual, dupa cum spun femeile, nu trebuie sa fie mereu prezent. Ele nu se imbraca asa pentru a fi obiecte sexuale… deci, si vice-versa este valabila. De ce te-ai gandit tu imediat la dimensiunile bijuteriei? Pot fi nenumarate alte motive pentru care unii barbati aleg sa poarte asa ceva.

  Glumele proaste nu sunt numai apanajul barbatilor. Barbatii si femeile, in egala masura pot face glume proaste, comentarii neavenite, etc.
  Si barbatii pot comenta despre balene care apar pe la sala de forta, dar acceptam ca suntem egali si nu e frumos sa radem de cum arata cineva.

  Stii cate chestii sunt pe care femeile le fac si barbatilor nu le place….? Live with it! Ar spune americanul… Asta e viata.

  Daca o femeie este „agatata” la aerobic, asa transpirata ar trebui sa fie incantata ca in situatia aia totusi cineva o considera atragatoare.
  O femeie adevarata nu se ofusca daca cineva ii face avansuri, si poate sa respinga/evite situatii penibile.

  La ultimul punct am o intrebare. De aia ai scris asta, ca sa faci barbatii nefericiti? Iar cei care sunt adusi de gagici, nu sunt tinta ta… deoarece sunt deja nefericiti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.